Descriere ansamblu


Complexul NewTown Residence este VANDUT INTEGRAL !

Complexul NewTown Residence a fost proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din Romania, oferind spre vanzare avantaje reale celor ce isi doresc sa inceapa o viata noua intr un cadru deosebit si intr-un apartament cu un grad ridicat de confort.

Impartit in 2 faze de constructie si finalizat integral in Aprilie 2012, NewTown Residence se face remarcat atat prin dimensiuni, fiind un adevarat cartier rezidential alcatuit din 10 blocuri de 5 sau 12 etaje, cat si prin calitatea executiei, intrucat este construit integral cu materiale moderne in conformitate cu standardele UE.
Cu un total de 651 de apartamente noi, spatioase si confortabile, complexul rezidential beneficiaza de un teren cu suprafata de peste 2 ha, spatii verzi amenajate, spatii de depozitare, parcari la exterior si la subsol pentru locatari, parcari pentru vizitatori.

Daca primii proprietari s-au mutat in complex in primavara anului 2009, in acest moment la NewTown Residence locuiesc deja peste 600 de familii, iar numarul lor este in continua crestere. Astfel, o data cu achizitionarea unui apartament, castigi o viata noua si te vei integra intr–o comunitate de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta.

Vino sa ne vizitezi si sa descoperi toate motivele pentru care viata ta porneste pe un alt/nou drum, plin de satisfactii.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2016

Facilitati ansamblu


Acces securizatAcces securizat
Administrare imobilAdministrare imobil
BancaBanca
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Iluminat stradalIluminat stradal
Loc de joacaLoc de joaca
MinimarketMinimarket
Parcari subteraneParcari subterane
Parcari suprateraneParcari supraterane
Paza 24/24Paza 24/24
Sala de fitnessSala de fitness
Spatii comercialeSpatii comerciale
Spatii verziSpatii verzi
Supraveghere videoSupraveghere video
Zona de relaxareZona de relaxare
BancomatBancomat
BarieraBariera
SupermarketSupermarket
Monitorizare videoMonitorizare video
LiftLift

Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 12 etaje

Vecinatati ansamblu


Localizat in estul Bucurestiului, cartierul Dristor, NewTown Residence este impartit in doua faze de constructie, ambele finalitate si locuite in prezent de peste 600 de familii care s-au convins de avantajele complexului si ale zonei.

Cu o intrare din strada Dristorului nr. 91-95 si alta din strada Baba Novac nr. 8A complexul de apartamente noi se afla la 100 metri de cele mai apropiate statii de metrou Dristor 1 si 2.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul New Town ResidenceLogo New Town ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 44.221.73.157 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.