Descriere ansamblu


Ansamblul rezidențial Millo Village dispune de case cu 5 camere în orașul Voluntari, foarte aproape de toate zonele de interes din zona de Nord a Bucureștiului.
Millo Village este un ansamblu închis, pentru singuranța familiei și a copiilor. Străzile interioare sunt cu acces exclusiv pentru rezidenți. 

O oază de liniște între două păduri: Pădurea Andronache și Pădurea Crețulescu. Acasă respiri aer curat, dar rămâi conectat.
Casele din complexul Millo Village au fost gândite să satisfacă nevoile unei familii moderne, să fie practice, durabile, luminoase, spațioase. Locuințele sunt superioare, din punct de vedere calitativ, în raport cu piața. Spațiile sunt generoase, bine compartimentate, prevăzute cu multe spații de depozitare. Locuințele sunt prevăzute cu suprafețe vitrate mari, care să permită pătrunderea luminii naturale în toate spațiile casei. Mansarda vitrata oferă o vedere amplă asupra pădurii din vecinătate.
Millo Village are amenajat în cadrul complexului un loc de joacă ce întrunește toate standardele de siguranță pentru copiii, oferindu-le un loc distractiv de joacă unde se pot întâlni zilnic cu prietenii. Suprafața spațiului destinat locului de joacă este de 250 mp.
Casele cuplate din cadrul ansamblului vor beneficia de sisteme “Smart House” cu funcții centralizate și comandate direct de pe orice device (smartphone, tabletă, etc.).
 

Avantaje

 - Confort – cele mai multe dispozitive se instalează extrem de ușor, fără praf, pereți sparți sau deranj. Sistemul poate fi controlat, programat și monitorizat direct de pe orice tip de device.
 -​​​​​​​ Automatizare – o mare parte a funcțiilor și acțiunilor pot fi programate să funcționeze complet automat. Asta înseamnă că pornind de la anumite acțiuni (modificarea temperaturii, luminii sau mișcare) comanda necesară este executată automat (aprinde o lumină, pornește încălzirea, etc.). În cazul înserării, sistemul este capabil să coboare jaluzelele, să aprindă lumina într-un hol, să crească temperatura în camera de zi, să pornească televizorul sau să închidă yala electrică de la ușă.
 -​​​​​​​ Informație – utilizatorul are accesul imediat la informații despre toată aparatura din imobil. Sistemul nu numai că vede unde este aprinsă lumina, care este temperatura în fiecare cameră, locul în care senzorii detectează mișcare, dar poate controla toată aparatura – din orice colț al lumii.
 -​​​​​​​ Economie – Principalele economii le reprezintă cele de energie, care pot fi realizate printr-o reglare adecvată. Sistemul include controlul iluminatului, a aerului condiționat și a temperaturii ambientale, ce ajută la eficientizarea consumului de energie electrică și termică.
 -​​​​​​​ Siguranță – Alarma este parte integrantă a acestui sistem, funcțiile ei sunt pre-programate în unitatea centrală. Aveți posibilitatea să transmiteți informații la o firmă de monitorizare sau direct pe smartphone.
Aplicații „Smart House”
 -​​​​​​​ Încuietori inteligente – aceste dispozitive permit accesul rapid în interiorul casei prin intermediul aplicațiilor mobile sau telecomenzilor de tip „key fob”, fără pericolul pierderii cheilor.
 -​​​​​​​ Termostate inteligente – termostatele pot fi pre-programate și controlate de la distanță pentru o gestiune a încălzirii convenabilă și rentabilă. Mai mult, acestea pot dispune de algoritmi de învățare pentru a prezice ce temperaturi sunt ideale pe baza informațiilor selectate în trecut. Indiferent de situație, termostatele inteligente scad valoarea facturilor de energie.
 -​​​​​​​ Senzori de inundație - în cazul unei inundații, senzorii nu numai că vor detecta scurgerile de apă și vor notifica utilizatorul, acestia vor comunica cu sistemul de alimentare cu apă al casei, respectiv cu cel de electricitate și gaz, pentru a preveni și minimaliza eventualele pagube.
 -​​​​​​​ Senzori de ușă/fereastră – monitorizarea punctelor de acces de acasă este la fel de ușoară ca navigarea pe telefonul mobil. În cadrul unui sistem de casă inteligentă, acest senzor joacă un rol esențial în siguranța, securitatea și confortul unei locuințe.
 -​​​​​​​ Detectoare de fum inteligente – sistemele smart house înglobează senzori de fum, foc și monoxid de carbon, care acționează ca adevărați salvatori pentru viețile noastre. În general, astfel de dispozitive funcționează și autonom de centrala de comandă, astfel că dacă vă aflați în interiorul casei și are loc un incendiu sau concentrațiile de monoxid de carbon ajung să reprezinte o amenințare la adresa vieții, senzorii încep să emită alarme sonore pentru a putea părăsi locuința în siguranță.
​​​​​​​ - Programare sistem iluminare – pot fi create scenarii în care lumina să pornească pe timpul nopții, la intervale pre-stabilite, astfel încât să pară că este cineva acasă în permanență. Astfel, veti avea siguranța că locuința dumneavoastră nu va deveni o țintă pentru hoți atunci când plecați în vacanță.

Termen de finalizare mai-iunie 2018.

Locație:Strada Matei Millo Nr. 114 , Voluntari, Ilfov

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2018

Facilitati ansamblu


• Zona de relaxare
• Spatii verzi
• Parcare
• Loc de joaca
• Iluminat stradal
• Curte cu acces securizat
• Administrare imobil
• Acces securizat

Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 1 etaje

Vecinatati ansamblu


Obiective de interes: Pipera Plaza, Promenada Mall, Centrul de Business Aurel Vlaicu; în proximitate se află și principalele hub-uri comerciale și de birouri ale Bucureștiului: Băneasa Shopping City, sediile mai multor companii de renume, restaurante, fast-food-uri, cafenele, parcuri.

Ai nevoie doar de:
 - 1 minut până la tine în grădină
 - 2 minute până la locul de joacă pentru copii
 - 3 minute până la stația de autobuz
 - 4 minute până la urcarea pe autostradă
 - 5 minute până la sală
 - 6 minute până la primul centru comercial
 - 7 minute până la restaurantul preferat
 - 8 minute până la școala copiilor
 - 9 minute până la principalul hub de birouri din nordul capitalei
 - 10 minute până la Promenada mall

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

Dotări SMART case cuplate în ansamblul Millo Village:
 - 1 x Home Center 
 - 2 x Key Fobe (cheie inteligentă) - 
 - 5 x Roller Shuter – draperii electrice Living + 3 dormitoare + mansardă 
 - 14 x Double Switch – comandă lumina și veiozele, pornește/oprește dispozitive, măsoară consumul, cooperare cu diferite întrerupătoare și gestionare prize 
 - 4 x Relay Swtich – de conectat la boiler și electrovane pentru control căldură 
 - 4 X Wall Plug – priza inteligentă măsoară și operează dispozitivul conectat (mașina de spălat, TV, console, expresor cafea, etc.) 
 - 4 x Flood Sensor – senzor de inundații în băi și bucătărie – în caz de inundație oprește alimentarea cu apă 
 - 11 x Senzori de mișcare – senzor de mișcare (face diferența între adulți, copii , câini mari sau mici și pisici), senzor de lumină (poate aprinde luminile în casă în funcție de lumina naturală), senzor de temperatură și accelerometru (dacă toți senzorii vibrează te anunță că e cutremur) 
 - 4 x Senzor de ușă/fereastră – pentru tot parterul, primești notificare pe telefon de câte ori intră cineva în casă, iar în combinație cu senzorul de mișcare pus la intrare știi cine a intrat (adult, copil, animal). Aceasta este o funcție pentru securitate. 
 - 4 x Z-wave room sensor – control temperatura de pe perete plus de pe telefon sau alt device. 
 - 1 x buton panică – buton multifuncțional cu 5 clickuri – 5 funcții personale pentru toate device-urile din casă inclusiv buton de panică ce pornește alarma 
 - 1 x Alarmă

Total 59 de „device-uri” conectate ce optimizează întreaga casă.

Terasa
 - Piatra naturala utilizata la finisarea terasei este antiderapanta si rezistenta la inghet/dezghet.

Amenajarea exterioara
 - Pentru amenajarea spatiilor exterioare se utilizeaza dale inierbate.
 - Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat, de tip aplica, montate atat in zona spatiilor private cat si spre spatiile comune.

INSTALATII ELECTRICE:
 - Fiecare casa are contorizare individuala pentru energia electrica. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune.
 - Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru.
 - Aparatele electrice pentru realizarea retelelor din case si spatiile comune, precum si aparatele de microcomutatie (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt din import, marca Legrand.
 - Intr-o casa, circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, dar integral de tip schuko (cu impamantare). Fiecare casa are prevazuta cate doua prize pentru instalatia de internet, una la parter si una la mansarda. Pentru bucatarii, standard, sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor/plita electrica, hota, frigider.
 - Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de casa la tabloul general al complexului si realizarea circuitelor de la tablourile de casa pana la aparatele si consumatorii din casa.
 - Eventualele retele/circuite speciale: sonorizare, sisteme antiefractie etc reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii caselor de catre cumparator.

Structura de rezistenta: caramida, beton
Ziduri exterior: caramida, beton
Descriere ziduri exterior:

 - Inchideri perimetrale (pereti exteriori)
 - Peretii exteriori sunt realizati din Caramida tip Porotherm 25/30 Light Plus, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 15 cm grosime si tencuiala decorativa, cu proprietati hidrofuge.

Compartimentare intre apartamente: caramida
Descriere compartimentare intre apartamente:

 - La interior peretii despartitori, neportanti, au 11.5 cm grosime si sunt realizati din zidarie neportanta, caramida cu goluri tip Porotherm Light Plus si pereti din gips-carton pe structura metalica de aluminiu, cu umplutura de vata minerala. Zidaria exterioara si interioara, neportanta, va fi ancorata, din doua în doua assize, cu armatura profil OB Ř 8 mm, de stâlpii cadrului de beton armat.

Izolatie termica exterior: polistiren
Descriere izolatie termica:

Finisajele exterioare sunt alcatuite din:
 - termosistem cu finisaj din tencuiala decorativa alba marca Caparol, aplicat pe polistern expandat de 15 cm.
 - placare caramida aparenta culoare brun-roscat
 - tabla faltuita de culoare gri antracit montata pe structura de lemn, cu vata minerala de 12 cm
 - placare tip bond, culoare gri antracit pe sistem de fatada ventialata cu polistiren expandat de 5 cm
 - tamplaria usii de acces este metalica, placata cu HPL laminat
 - tamplaria de exterior este realizata din PVC marca Salamander, cu bariera termica si geam termopan securizat, de culoare gri antracit.

Utiliati:
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Descriere ferestre:

 - Tamplaria exterioara este realizata din profile Salamander 5 camere, PVC armat cu otel zincat, avand geam tip termopan, clar, cu protectie low-E. Culoarea tamplariei este gri antracit, atat in exterior cat si in interior. Feroneria este din PVC de culoare inox satinat. Toate componentele tamplariei exterioare sunt import Germania, marca Roto.Ferestrele standard sunt intr-un canat sau in doua canate, acestea din urma avand o parte semimobila/simpla-deschidere, cu blocare si o parte mobila, cu dubla-deschidere.

Jaluzele:
• orizontale
Descriere rulouri:

 - Pachetul standard nu cuprinde: rulouri exterioare, plase contra insectelor

Usa intrare:
• metal
Descriere usa intrare:

 - Usa de acces pentru fiecare casa este metalica.

Podele:
gresie
parchet
Descriere podele:

 - In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet Egger, euroclic cu grosimea de 8 mm, culoare stejar. Racordarea finisajului de gresie cu cel de parchet s-a realizat cu ajutorul profilelor de trecere.

Descriere climatizare:

 - Pentru a facilita echiparea ulterioara a caselor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite de preinstalare si circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat. Achizitionarea si montarea echipamentelor de aer conditionat reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii caselor de catre cumparator.

Finisaje si Bugete ansamblu


Descriere usi interior:

 - Usile interioare sunt de tip celular, pline si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import, producator Pinum sau similar *. Usile de intrare in case sunt cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative. Pentru a se asigura un aspect unitar in interiorul complexului, usile de acces in case sunt identice ca aspect si finisaj. Parapeti si alte elemente decorative Corpurile de iluminat pozitionate pe aleea de acces, in fata caselor asigura nivelul de iluminat necesar si au aspect decorativ.

Finisaje bucatarie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Descriere finisaje bucatarie:

 - Obiectele sanitare sunt din gama Roca iar bateriile din gama Grohe/Kludi.


Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Descriere finisaje baie:

 - In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie la fiecare utilizator si cu extractor gama Soler&Palau montat la capat de coloana.
 - Obiectele sanitare sunt din gama Roca iar bateriile din gama Grohe/Kludi.


Pereti:
• vopsea lavabila
• faianta
Descriere pereti:

 - In interiorul caselor, tencuiala pe peretii de inchidere este de tip tencuiala mecanizata si strat de glet. Tavanele se finiseaza cu gips carton pe structura metalica. Placile din gips-carton utilizate sunt adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala).
 - In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, scafe, plafoane suspendate). Vopsitoria la pereti si tavane este realizata cu vopsele superlavabile de import, alb, marca Caparol. Placaje ceramice si alte finisaje speciale. Placaje ceramice sunt din import, achizitionate de la Delta Design, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.
 - Pentru scara sunt folosite elemente de lemn pe structura de beton. Mana curenta este din lemn.

Sistem incalzire:
• centrala termica
• calorifere
Descriere sistem incalzire:

 - Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, marca Viessmann / Buderus. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si sigurantei in exploatare, normelor tehnice in vigoare aplicabile.
 - Traseul sistemului de incalzire in pardoseala este marca Tece, import Germania.


Modalitati de plata


Credit Imobiliar, Credit Ipotecar, Credit Prima Casa

Case / Vile 5 camere Pret: 0 - 0 € Suprafata utila: m2 - m2

Contact Ansamblul Millo VillageLogo Millo Village
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.