Descriere ansamblu


Magnolia Urban Gardens este un ansamblu de case cochete amplasat în sectorul 1, în zona de Nord a Bucureștiului, în apropierea stației Metrou Străulești. Regimul de înălțime este P+1E+M.

Cele 16 vile din complex, grupate pe două rânduri, dispun de locuri de parcare și gradină proprie. Aflate într-o zonă cu acces privat, spațiile comune ale ansamblului vor fi disponibile doar rezidenților și invitaților acestora. Standardele înalte de calitate ale structurii se află la același nivel cu designul elegant, special creat pentru a oferi o notă distinctă ansamblului de locuințe.

Magnolia Urban Gardens nu este doar un nou ansamblu de locuințe în București. Este răspunsul nostru la schimbările stilului de viață, de la nevoia de a ajunge rapid și ușor în orice colț al orașului până la dorința ca, la sfârșitul zilei, să te poți relaxa în propria-ți locuință de ca și cum și-ai trăi viața într-o casă de vacanță.

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: Trim III 2018

Facilitati ansamblu


Zona de relaxareZona de relaxare
Spatii verziSpatii verzi
ParcareParcare
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 1 etaje

• Mansarda

Vecinatati ansamblu


Amplasare
 - Optarea pentru o casă construită în zona rezidențială din nordul orașului înseamnă alegerea unei locuințe ferită de aglomerația citadină zilnică, dar care îți oferă totodată acces rapid către orice zonă datorită infrastructurii transportului urban (metrou, autobuz, taxi).
Acces la transportul public
 - Ansamblul se află în imediata vecinătate a stației Metrou Străulești, cea mai rapidă conexiune către orice punct al orașului, dar asigură, de asemenea, acces rapid la linii de transport de suprafață cu rute către centrul orașului, către cele două aeroporturi, centre comerciale sau zone de agrement din oraș și împrejurimi.
Grădinițe și școli
 - Un criteriu foarte important în alegerea unei locuințe îl reprezintă situarea acesteia în proximitatea grădinițelor și a școlilor, centrele de educație a celor mai mici membri ai familiei. Varietatea acestora și posibilitatea de selecție este un atu important în favoarea Magnolia Urban Gardens.
Zone de relaxare
 - Complexul rezidential Magnolia Urban Gardens are o amplasare perfectă pentru un stil de viață activ și sănătos: În zonă vei găsi parcuri, locuri de joacă, terenuri de tenis sau fotbal, piscine, centre wellness. Sau poate vrei să te relaxezi mergând la teatru, participând la vernisaje, meditând ori bucurându-te de copilul tău care a găsit locul perfect pentru distracție, Acum le poți face pe toate în aceeași zi, pentru că ai tot ce ai nevoie lângă casa ta.
Puncte de interes
 - Pentru atunci când apar situații neprevăzute, e bine să știi că în zonă se află cel puțin 6 farmacii, 11 clinici și cabinete private, 9 bănci și ATM-uri.
Aprovizionare
 - Pentru cumpărăturile zilnice ai în apropriere 22 de magazine de tip supermarket, cum ar fi Lidl, Mega Image, Carrefour, Profi sau piețe agroalimentare.
 - Pentru cumpărături cu utilizare îndelungată, vei putea ajunge în timp scurt la hipermarketurile și magazinele din galeriile Coloseum Shopping Center sau Baneasa Shopping City sau, pentru casa și gradina ta, la magazine ca Leroy Merlin, Dedeman, Ikea, Brico Depot, Hornbach sau Mobexpert.
Restaurante si cofetarii
 - Sunt zile în care vrei să te răsfeți cu un prânz delicios sau un desert încântător imediat ce ajungi acasă. Vei putea alege din cele 21 de restaurante sau cofetării aflate la doar câteva minute de casa ta.

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

Acoperisul: este in doua ape, cu lucarne pe fiecare apa. Este alcatuit din sarpanta de lemn de rasinoase pentru invelitori grele si invelitoare de tigla din beton. Toate elementele de lemn ale sarpantei sunt tratata cu solutii ignifuge si fungicide pentru protejarea impotriva focului si a agentilor biologici.
Invelitoarea: Invelitoarea este din tigle din beton tip Bramac de culoare maro. Pentru impiedicarea alunecarii zapezii de pe acoperis sunt prevazute parazapezi pe fiecare apa. Sub tigle este montata folie anticondens si de protectie impotriva infiltratiilor din apele meteorice.
Tinichigerie: Jgheaburile, burlanele si sorturile sunt din tabla tip Lindab confectionate uzinal.

Structura de rezistenta: beton
Descriere structura de rezistenta:

 - Fundatiile sunt directe si continue sub peretii portanti ai constructiei. Fundatia propriu-zisa este din beton simplu, iar soclul are centura din beton armat.

Ziduri exterior: caramida
Descriere ziduri exterior:

 - Peretii structurali la parter si etaj au grosimea de 25, 30, 37,5 cm si sunt din zidarie de caramida cu goluri verticale din blocuri ceramice din argila arsa clasificata in grupa 2 cu rezistenta standartizata de 10N/mmp conf. SR EN 771-1: 2011
 - La peretii de la casa scarii, pe fata dinspre pod avem un start vertical din placi semirigide din vata minerala bazaltica in grosime de 10 cm cu rol de izolare termica montat intre rigle de lemn verticale
 - Planseele: Planseele de peste parter si etaj sunt realizate din beton armat, peste casa scarii de la nivelul podului planseul este din rigle de lemn.
 - Scara interioara: este de la parter pana la pod, este balansata si este executa din beton armat monolit

Compartimentare intre apartamente: caramida
Descriere compartimentare intre apartamente:

 - Peretii structurali la parter si etaj au grosimea de 25, 30, 37,5 cm si sunt din zidarie de caramida cu goluri verticale din blocuri ceramice din argila arsa clasificata in grupa 2 cu rezistenta standartizata de 10N/mmp conf. SR EN 771-1: 2011

Izolatie termica exterior: vata minerala
Descriere izolatie termica:

 - In vederea imbunatatirii confortului termic al peretilor, la exterior s-a aplicat pe toata suprafata sistem termoizolant de fatada in grosime de 10 cm alcatuit din plãci semirigide din vata minerala
 - Zugraveli exterioare: Pe soclu peste termosistem se va aplica o tencuiala din similipiatra iar pe peretii exteriori, peste termosistem, se va aplica o tencuiala fin driscuita care se va vopsi cu vopsea lavabil de exterior.
 - La peretii exteriori, pe fata lor exteriora, se va aplica sistem termoizolant de fatada din polistiren expandat ignifugat de 10 cm grosime, cu densitatea minima de 16 kg/mc, permeabil la vapori, pentru a asigura izolarea termica necesara a constructiei.
 - In pod, deasupra placii din beton se va executa o izolatie termica de 15 cm grosime din placi semirigide din vata minerala bazaltica. Pentru a asigura circulatia in pod, peste placile semirigide din vata minerala bazaltica  se executa o podina din lemn de rasinoase prinsa pe o structura din dulapi de rasinoase. Peste casa scarii de la nivelul podului se executa o izolatie termica din placi semirigide de vata bazaltica in grosime de 20 cm.
- Pentru protectia constructiei fata de umiditatea naturala a pamantului si oprirea ridicarii apei in elementele ei prin fenomenul de capilaritate, sub placa de pardoseala s-a prevazut un strat de pietris de 10 cm grosime. Sub toata suprafata placii de beton de pardoseala de la parter este prevazut un strat de polistiren de inalta densitate in grosime de 10 cm cu rol de izolatie termica.

Utiliati:
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Descriere ferestre:

 - Tamplaria  exterioara va fi din P.V.C. pentacameral, culoare maro cu geam termopan 4+16+4 (grosime totala de 24 mm, din care geam de 4 mm, interspatiu gaz inert de 16 mm si geam de 4 mm grosime LOW-E ), cu ochiuri fixe si ochiuri cu deschidere oscilobatanta.
 - Glafuri ferestre: vor fi din PVC iar cele exterioare vor fi rezistente la inghet-dezghet si UV.

Usa intrare:
• metal
Podele:
gresie
parchet
Descriere podele:

 - In camera de zi, dormitoare, spatii de depozitare, hol si casa scarii pardoselile sunt din parchet laminat montat pe folie din polietilena expandata iar in windfang, bucatarie si bai se va monta gresie de interior;

Finisaje si Bugete ansamblu


Usi interior:
lemn
Descriere usi interior:

 - Tamplaria interioara va fi din lemn, usi pline cu tablii cu si fara geam in campul lor

Finisaje bucatarie:
• gresie
• faianta
Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Pereti:
• vopsea lavabila
Descriere pereti:

 - In camere, windfang, casa scarii la pereti si tavane zugraveala lavabila in culori la alegerea beneficiarului, iar in spatiile cu umiditate ridicata (bai si bucatarie) se aplica solutii lavabile antimucegai.

Sistem incalzire:
• centrala termica
• calorifere
Descriere sistem incalzire:

 - Centrala termica murala, in condensatie, functionind cu gaze naturale, tip Riello Family Aqua Condens 37 kW, cu puterea termica max /min  de 33,74/3,41 kW la temperatura de 80/60 °C si 36,5/3,71kW la temperatura de 50/30 °C ,  pentru incalzire si preparare apa calda de consum  cu boiler inglobat de 60 l, cu arzator modulant, avind inglobate : pompa de circulatie, vana de comutare cu 3 cai, vas de expansiune si supapa de siguranta cu automatizare pentru comanda functionarii cazanului in functie de temperatura interioara


Modalitati de plata


Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Contact Ansamblul Magnolia Urban GardenLogo Magnolia Urban GardenAdresa dumneavoastra de ip 34.204.169.76 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.