Descriere ansamblu


POVESTEA DIN CARE FACI PARTE O oază de liniște în inima orașului. Un concept inovativ contemporan: "orașul la 15 minute". Parcuri, săli de sport, restaurante, aeroport la un pas distanță. O nouă viață. Alături de oameni minunați, asemeni ție.

Kudo este un proiect de referință în portofoliul unui dezvoltator de elită, un punct important pe harta unui mare oraș european și o șansă pentru cei cărora le place să-și aducă visurile în realitate.
Segmentul premium al pieței imobiliare este o provocare creativă pentru o companie care a excelat până acum în proiecte de elită. În ultimii 15 ani, Kasper Development a contribuit la dezvoltarea strategiei urbanistice a Brașovului, prin proiecte integrate de sistematizare și dezvoltare durabilă.
Am construit cu responsabilitate, promovând un concept contemporan de locuire și de dezvoltare a comunității.
Ceea ce unește proiectele noastre nu este o constantă arhitectonică sau conceptuală, ci mai ales dorința de a învăța din fiecare misiune asumată, pentru a folosi acest valoros capital de cunoștințe în fiecare dintre demersurile noastre următoare. 

Kudo este, din acest punct de vedere, un superlativ absolut. Folosind întreaga noastră experiență, construim Kudo pentru a îmbogăți un cartier pitoresc cu o nouă poveste. O poveste încântătoare, din care te invităm să faci parte.

Amintind, cu fiecare detaliu, de strânsa legătura dintre arhitectură și istoria locului, ansamblul Kudo este perfect integrat în zona din care face parte și în permanent dialog, estetic și funcțional, cu mediul său.
Kasper Development respectă cele mai noi concepte de regenerare a centrelor vechi, asigurand o evoluţie coerentă a structurii urbane zonale.

SPAȚII VERZI ȘI LOCURI DE JOACĂ

  • Kudo se află într-o insulă de confort ecologic și cultural. Construit într-un loc privilegiat, Kudo este încadrat de spații pietonale și zone verzi, aliniamente, parcuri, scuaruri și grădini publice.

LOCURI DE PARCARE SUBTERANE

  • Vor asigura confortul și siguranța rezidenților noștri, protejând, totodată, prețiosul spațiu public al unui cartier istoric elegant. Perfect corelat cu infrastructura locală, accesul auto spre locurile de parcare este fluid și direct, fără suprapunere cu zonele pietonale.

STAȚII ELECTRICE DEDICATE

  • Construit respectând cele mai recente concepte privind sustenabilitatea și mobilitatea zonelor urbane, complexul Kudo e întru totul pregătit pentru lumea de mâine.

Design & facilități.
PARTE DIN CONCEPT. - Spațiile ample sunt amenajate respectând conceptele actuale de design, care aduc o revoluție în materie de textură, formă și culoare.

APARTAMENTE SPAȚIOASE - Păstrând un echilibru ideal între funcție și formă, locuințele Kudo stabilesc noi standarde de confort și clasă. După un an care ne-a demonstrat că nimic nu este la fel de cert ca schimbarea, e timpul să regândim modul în care interacționăm cu spațiile, să ne redefinim visurile și să le transformăm în realitate.

SILENT MODE ACTIVATED - Cu sisteme performante de izolare fonică, tumultul și veselia orașului rămân în permanență la distanță. Complexul Kudo este o oază de calm, potrivită pentru întreaga familie.

CONFORT ȘI UN PLUS DE SIGURANȚĂ - Locuințele Kudo sunt proiectate și echipate astfel încât sa te simți bine și lipsit de griji acasă. Am ales fiecare detaliu din gamele de top ale unor furnizori de elită, de la încălzirea în pardoseală, care asigură un confort odihnitor în serile reci de toamnă, până la designul inovativ al băilor.

Dotări high-tech susțin o oază de confort contemporan, care oglindește grația caselor de patrimoniu de pe Strada Lungă, drumul ce urcă, rătăcit în timp, spre Cetate. Modern și clasic laolaltă, întrun ansamblu rafinat, bazat pe concepte estetice atemporale

Ne știm de 15 ani. Construim comunități.
Credem în dimensiunea urbanistica a arhitecturii și în puterea spațiului construit de a crea comunități. Respectând aceste principii, am ridicat cartiere frumoase și vii, cu spații largi, însuflețite de grădini, cu forfotă și efervescență umană. Am proiectat apartamente spațioase în ansambluri elegante și funcționale, gândite să consolideze legăturile culturale și să susțină vecinătăți. Realizăm entități urbanistice animate de viață, bucurie și emoție. Construim comunități.

Kasper Development este parte din acest viitor. Construim viitorul astăzi.

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2022

Facilitati ansamblu


LiftLift
Monitorizare videoMonitorizare video
SupermarketSupermarket
Zona de relaxareZona de relaxare
Spatii verziSpatii verzi
Spatii comercialeSpatii comerciale
Paza 24/24Paza 24/24
ParcareParcare
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Centru conferintaCentru conferinta
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 5 etaje

• Penthouse

Vecinatati ansamblu


Parte din povestea Brașovului. - Ești parte din viitorul unui oraș european contemporan, alături de un partener responsabil, care modelează, cu fiecare nou proiect, parcursul comun de dezvoltare economică și socială durabilă Kasper Development.

Localizarea spune totul. Despre clasă

Strada Lungă. Alături de tot ce contează.
Imaginat cu inspirație și construit cu o atenție specială asupra detaliilor, Kudo anunță un nou standard de eleganță și clasă în fermecătorul centru vechi al Brașovului. Înconjurat de munți, care asigură o vedere panoramică spectaculoasă și revigorantă, complexul rezidențial boutique Kudo este un centru exclusivist, proiectat de arhitecți dintr-o generație tânără și inovatoare. In imediata vecinătate, anticipând la un pas distanță, plămânul verde al Brașovului cu arborii seculari ai parcului dentrologic cu cărări pitorești care duc până în Poiana Brașov.

Brașov Dezvoltare continuă.
O zonă montană cu perspective europene, alături de un patrimoniu cultural unic, adaugă farmec unui centru economic puternic, care atrage mari investiții și companii internaționale de anvergură. Dezvoltarea sa accelerată a urcat Brașovul în lista oficială a marilor orașe europene. Conectivitatea, asigurată de viitorul aeroport internațional, va impulsiona semnificativ ritmul de creștere.

O locuință în zona rezidențială Kudo este o investiție care își va spori permanent valoarea, urmărind spectaculosul parcurs de dezvoltare al Brașovului.

Aeroportul și autostrada Brașov-Ploiești vor consolida, pe termen lung, statutul său de oraș european puternic, deopotrivă ca centru turistic și cultural cu relevanță internațională și ca important jucător în zona de afaceri.
Rentabilitatea investiției este garantată de dinamica unui oraș vibrant, care atrage turiști, comunități artistice, business-uri și investiții.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: caramida, beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: vata bazaltica
Utiliati:
• Internet
• Telefon
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: contor caldura, apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Usa intrare:
• metal
Podele:
gresie
parchet

Finisaje si Bugete ansamblu


Usi interior:
celulare
Finisaje bucatarie:
• gresie
• faianta
Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Pereti:
• vopsea lavabila
Sistem incalzire:
• incalzire pardoseala

Modalitati de plata


Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Descriere modalitati de plata:

PLATA INTEGRALĂ LA ÎNCEPUT
Beneficiezi de cel mai bun preț de achiziție și, implicit, de cel mai bun randament al investiției.

PLATA ÎN TRANȘE EGALE
Poți planifica și controla investițiile, astfel încât efortul financiar să fie cât mai ușor de gestionat.

PLATA CU CREDIT BANCAR
Îți poți construi viitorul fără a-ți forța bugetul de investiții.

Studio-uri Pret: 117,900 - 117,900 € Suprafata utila: 70.34m2 - 70.34m2

disponibil schita
Ansamblu Rezidential de Apartamente
Sup. Utila Interior: 51.17 m2
Sup. Utila Totala: 70.34 m2
Sup. Terase/Gradini: 19.17m2
Sup. Construita Totala: 82.00m2

Apartamente 2 camere Pret: 119,500 - 119,500 € Suprafata utila: 74.18m2 - 74.18m2

disponibil schita
Ansamblu Rezidential de Apartamente
Sup. Utila Interior: 60.44 m2
Sup. Utila Totala: 74.18 m2
Sup. Terase/Gradini: 13.74m2
Sup. Construita Totala: 86.00m2

Apartamente 3 camere Pret: 164,500 - 164,500 € Suprafata utila: 98.44m2 - 98.44m2

disponibil schita
Ansamblu Rezidential de Apartamente
Sup. Utila Interior: 87.07 m2
Sup. Utila Totala: 98.44 m2
Sup. Terase/Gradini: 11.37m2
Sup. Construita Totala: 110.00m2

Penthouse-uri Pret: 309,900 - 309,900 € Suprafata utila: 345.15m2 - 345.15m2

disponibil schita
Ansamblu Rezidential de Apartamente
Sup. Utila Interior: 138.08 m2
Sup. Utila Totala: 345.15 m2
Sup. Terase/Gradini: 207.07m2
Sup. Construita Totala: 470.00m2

Contact Ansamblul Kudo ApartmentsVanzari Kudo Apartments

Tel: 0370509206

Logo Kudo ApartmentsAdresa dumneavoastra de ip 44.197.197.23 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.