Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Himson situat in Zona Tatarasi Sud, Iasi nu mai face parte din oferta de promovare a portalului dezvoltatoimobiliar.ro

 

Afla toate detalile legate de proiectul rezidential HIMSON situat in Zona Tatarasi Sud, Iasi promovat pe platforma imobiliara DezvoltatorImobiliar.ro!
HIMSON Iasi este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.

Există un singur loc în toată lumea în care te simți liber să fii așa cum vrei, în care te simți în siguranță la orice oră din zi sau din noapte, în care te simți confortabil și la care te întorci de fiecare dată ca să te regăsești, ca să te aduni sau, pur și simplu, să te bucuri de lucrurile simple care te fac cu adevărat fericit.

Acel loc e la fel ca tine: UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT de toate locurile în care ai ajuns până acum. Are forma viselor tale și a pasiunilor care te fac să simți că trăiești, are libertatea de a deveni ceea ce-ți dorești și de a călători cu tine oriunde ai merge.

Este locul în care ți-ai dorit să fii de când erai mic, pe care l-ai proiectat și pe care ți l-ai imaginat cu și mai multe detalii în fiecare an care a trecut: lumina naturală care să-ți inunde camera în miez de zi, căldura care să-ți topească sufletul, balconul larg în care să-ți petreci serile de vară și aroma de cafea proaspăt făcută în bucătăria ta frumos amenajată și Ea, care să te trezească ușor, într-un loc ferit de agitația lumii, doar al vostru.

Acest loc – UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT – există. Este ceea ce căutăm cu toții o viață întreagă și ceea ce doar puțini găsim: sentimentul că suntem ACASĂ, alături de tot ceea ce iubim. Pentru tine și visul tău de a găsi un loc, departe de forfota orașului, în care să te bucuri de libertatea de a fi tu însuți și confortul că ai tot ce-ți trebuie pentru a fi fericit, am construit HIMSON® – locul în care te simți Acasă zi de zi.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2021

Facilitati ansamblu


LiftLift
Monitorizare videoMonitorizare video
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii verziSpatii verzi
SpaSpa
Paza 24/24Paza 24/24
Parcari suprateraneParcari supraterane
Parcari subteraneParcari subterane
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 8 etaje

Vecinatati ansamblu


 - 2 minute pana la Statia de Tramvai Pheonix
 - 5 min pana la Iulius Mall
 - 12 minute pala la Palas
 - 12 minute pana la Aeroport
 - 16 minute pana la UAIC
 - 18 minute pana la Parcul Copou

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: bca, beton
Descriere structura de rezistenta:

STRUCTURĂ DIN CADRE BETON ȘI BCA DE LA PRODUCĂTORI DE TOP
Am ales soluția cadrelor de beton armat și BCA de la producători de top, atât datorită durabilității și a rezistenței în timp a acestora, cât și pentru eficientizarea cheltuielilor de întreținere. Structurile pe cadre prezintă avantajul flexibilităţii spaţiului interior, dispunerea pereților de compartimentare putând fi modificată în funcţie de cerinţele de funcţionalitate.

Ziduri exterior: bca
Compartimentare intre apartamente: bca
Izolatie termica exterior: vata bazaltica
Descriere izolatie termica:

VATĂ BAZALTICĂ 100MM
La partea de termoizolație am optat pentru vată bazaltică care este mai densă și rezistă mai bine la șocuri mecanice, intemperii și incendiu, dar și datorită coeficientului de conductivitate termică, ce se va resimți în confort și în reducerea facturilor de utilitati. Am ales o grosime generoasă pentru a crește calitatea termoizolației.

Utiliati:
• Telefon
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Usa intrare:
• metal
Descriere podele:

PARCHET DE IMPORT
Pardoselile sunt elementele care dau personalitate spațiului, iar alegerea lor poate asigura unicitate designului interior. Prin îmbinarea creativă a soluțiilor și a modelelor alese se crează un design cu adevărat deosebit, care să te reprezinte pe deplin. Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

Descriere climatizare:

AER CONDIȚIONAT
Pentru a spori nivelul de confort în timpul verilor toride, atunci când temperaturile ridicate fac aerul irespirabil, am dotat fiecare apartament cu aparat de aer condiționat. Am acordat atenție deosebită poziționării unităților exterioare, pentru ca acestea să se integreze perfect cu arhitectura generală si designul modern și minimalist.

Finisaje si Bugete ansamblu


Usi interior:
lemn
Descriere usi interior:

UȘI INTERIOR DIN LEMN
Ușile de calitate sporesc impactul imaginii întregului apartament, dar şi a fiecărei încăperi în parte. De aceea, la HIMSON®, am ales o gamă de uși care satisfac atât cerinţele estetice, cât şi nevoile tehnice, îmbinând perfect calitatea ireproșabilă cu designul modern și minimalist, totul pentru o experiență desăvârșită.

Finisaje bucatarie:
• gresie
• faianta
Descriere finisaje bucatarie:

GRESIE, FAIANȚĂ DE IMPORT
Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.


Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Descriere finisaje baie:

GRESIE, FAIANȚĂ, OBIECTE SANITARE DE IMPORT
Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.


Descriere pereti:

 - Var Lavabil

Sistem incalzire:
• centrala termica
• calorifere
Descriere sistem incalzire:

CENTRALĂ TERMICĂ INDIVIDUALĂ ÎN CONDENSAȚIE
Fiecare apartament este dotat cu centrală termică individuală în condensație pentru a asigura independența termică și optimizarea costurilor. Centralele oferite în dotarea standard sunt corect dimensionate, astfel încât confortul termic să fie constant. Vei putea dota apartamentul cu modul de funcții SMART pentru controlul temperaturii de la distanță.


Modalitati de plata


Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Garsoniere Pret: 0 - 0 € Suprafata utila: m2 - m2

vandut schita
Ansamblu Rezidential de Apartamente
Etaj: 2
Sup. Utila Interior: 40.04 m2
Sup. Utila Totala: 46.96 m2
Sup. Terase/Gradini: 6.92m2
Sup. Construita Totala: 58.00m2

Contact Ansamblul HimsonLogo HimsonAdresa dumneavoastra de ip 35.172.230.21 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.