Descriere ansamblu


Ansamblul rezidenţial Grand Hill Residence îmbina confortul contemporan cu o locaţie deosebită în cartierul Bună Ziua, pentru ca tu să te simţi cu adevărat "acasă"!

Apartamentele se vând complet finisate cu materiale de prima clasă. Finisajele includ uşi de intrare şi de interior, centrală termică, aparatură electrică, prize şi întrerupătoare, pardoseală din gresie pentru holuri, bucătării şi băi, respectiv din parchet pentru celelalte încăperi. Băile vor fi amenajate şi complet utilate (gresie, faianţă, obiecte sanitare, accesorii). 

Ansamblul îşi propune să ofere cumpărătorilor apartamente moderne care să satisfacă toate gusturile şi cerinţele, precum şi un raport optim calitate – preţ. Astfel, dezvoltatorul va pune la dispoziţia cumpărătorilor două seturi complete de finisaje, de diferite stiluri şi nuanţe, astfel că viitorul proprietar să îşi poată personaliza nouă locuinţă în funcţie de propriile preferinţe.

Pe lângă spaţii largi, gândite în cel mai mic detaliu, apartamentele vor oferi şi balcoane generoase, proiectate pe lăţime astfel încât să permită transformarea lor în locuşoare de răsfăţ pentru toată familia. 

Pentru a asigura un grad ridicat de confort, dezvoltatorii pun la dispoziţia cumpărătorilor un loc de parcare auto şi un loc de parcare pentru bicicletă, ambele incluse în preţul de vânzare al apartamentului. 

Locuinţele vor beneficia de încălzire şi apă caldă centralizată. Fiecare apartament dispune de un distribuitor individual pentru apă caldă şi căldură. Toate încăperile sunt încălzite cu calorifere din oţel tip panou, cu un design modern. Toate utilităţile, inclusiv apa rece şi electricitatea sunt contorizate individual.

Toate încăperile vor fi prevăzute cu distribuitoare de semnal telefonic, internet şi TV prin cablu.

Fiecare apartament va dispune de interfon. Toate încăperile living vor dispune de pre-echipare pentru instalaţie de aer condiţionat.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2017

Facilitati ansamblu


LiftLift
Monitorizare videoMonitorizare video
SupermarketSupermarket
BarieraBariera
Zona de relaxareZona de relaxare
Teren de sportTeren de sport
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii comercialeSpatii comerciale
SpaSpa
Sala de fitnessSala de fitness
Paza 24/24Paza 24/24
Parcari suprateraneParcari supraterane
Parcari subteraneParcari subterane
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Centru conferintaCentru conferinta
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 10 etaje

Vecinatati ansamblu


Situat pe strada Trifoiului nr. 22-28 într-o zonă selectă, ferită de aglomeraţia oraşului, Grand Hill Residence dispune de toate facilităţile unei locaţii urbane, inclusiv acces uşor la supermarketuri, magazine şi centre de agreement (supermarket Lidl, Grand Hotel Italia cu piscină în aer liber, terenuri de tenis şi restaurant în incintă, staţie de autobus RATUC, zona de agreement Faget, etc.).

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: vata minerala, polistiren
Utiliati:
• Internet
• Telefon
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Grand Hill ResidenceLogo Grand Hill ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 35.172.230.21 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.