Descriere ansamblu


Totul despre Cotroceni Politehnica Residence in zona Politehnica, Bucuresti pe DezvoltatorImobiliar.ro: apartament 2 camere, apartament 3 camere.

Ansamblul rezidential Cotroceni Politehnica Residence este VANDUT INTEGRAL.

Cotroceni Politehnica Residence beneficiază de o pozitie privilegiata, lîngă campusul Universitar Politehnica, langa staţia de metrou Politehnica, aproape de Mall Afi Cotroceni si grădina Botanică. Cu acces la una din principalele cai de circulatie ale Municipiului. 
Cotroceni Politehnica Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport in comun şi de distanţele mici faţă de centre comerciale mari ale oraşului, şcoli, grădiniţe, spitale, clinici si parcuri.

Apartamentele politehnicii rezidențiale sunt proiectate cu 2-3 camere și garsoniere. Toate locuințele sunt contorizate individual, au centrală termică proprie, încălzire, apă, gaz. Electricitatea este instalată din materialul cupru şi radaitoarele pentru încălzire sunt din materialul durabil oţel.

Fiecare apartament dispune de o terasă deschisă care este necirculabila şi hidroizolată. Tâmplărie PVC cu geam tripan. Locuințele dispun logii. În arhitectura clădiri se folosesc panourilor din sticla securizata.

Arhitectura este create pentru oameni care doresc un proiect avangardist.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2017

Facilitati ansamblu


LiftLift
Zona de relaxareZona de relaxare
Parcari subteraneParcari subterane
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 11 etaje

Vecinatati ansamblu


Situat pe B-dul Iuliu Maniu, Nr. 6D, Cotroceni Politehnica Residence beneficiază de o poziţie privilegiată, lângă Campusul Universitar Politehnica, lângă staţia de metrou Politehnica, aproape de Mall Afi Cotroceni şi grădina Botanică. 

Cu acces la una din principalele căi de circulaţie ale Municipiului, Cotroceni Politehnica Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport în comun şi de distanţele mici faţă de centre comerciale mari ale oraşului, şcoli, grădiniţe, spitale, clinici şi parcuri. 

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: rigips carton
Izolatie termica exterior: polistiren
Utiliati:
• Internet
• Telefon
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Cotroceni Politehnica ResidenceLogo Cotroceni Politehnica ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 44.210.99.209 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.