Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Class Residence Titan este VANDUT INTEGRAL !

Class Residence Titan pleaca de la visul unor oameni suficient de nebuni incat sa creada ca pot reusi sa livreze pietei imobiliare locale locuinte de calitate, amplasate in locatii bune si livrate la un pret corect. 
Credem in calitate, nu in cantitate. Construim pentru viitor, pentru familii, pentru copii. Ai nostri si ai clientilor nostri. La Class Residence Titan, am pregatit garsoniere, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camere. 
Toate "impachetate" in doua imobile, fiecare cu cate doua tronsoane desfasurate pe parter, patru etaje si nivelul cinci retras. Am gandit locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi generoase si alei pietonale. 

Am demarat procesul de constructie in primavara anului 2016 si vom livra locuintele in toamna aceluiasi an. La santierul din Drum Valea Crivatului nr. 22, echipa noastra de vanzatori, constructori si dezvoltatori, va sta la dispozitie in fiecare zi de la 9 la 20. Ne puteti vizita oricand, va asteptam cu drag! Totusi, pentru a nu va suprapune cu alte vizionari, puteti programa o intalnire cu unul din consultantii nostri. Class Residence Titan-calitate, nu cantitate!

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2017

Facilitati ansamblu


Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 5 etaje

Vecinatati ansamblu


Suntem amplasati in "Titanul Nou" asa cum este numita zona cuprinsa intre Bulevardul 1 Decembrie si Bulevardul Theordor Pallady, zona despre care noi credem ca va deveni in scurt timp cel mai efervescent pol imobiliar al Bucurestiului.

Suntem la 10 minute distanta de o statie de metrou, intre doua hypermarketuri Auchan, langa Metro, Decathlon, Jumbo, dar si langa viitorul Carrefour, langa Ikea si alte centre comerciale.

Suntem intre blocuri si la granita cu Ozana, accesul la ansamblu se face doar pe strazi asfaltate, dispunem de toate utilitatile si in curand vom avea acces direct la Theodor Pallady. 

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Class Residence TitanLogo Class Residence TitanAdresa dumneavoastra de ip 3.226.72.194 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.