Descriere ansamblu


În prezent construcția proiectului Citadela Residence Tineretului este stopată și vânzările, începute off-plan,  au fost și ele sistate temporar deoarece PUZ-ul întregii zone a fost contestat în instanță de o asociație civică. Conform declarațiilor dezvoltatorului aproximativ 50 de apartamente sunt deja rezervate și există și o listă de așteptare.

Complexul Citadela Residence Tineretului este amplasat la liziera parcului Tineretului, pe Strada Pridvorului nr. 34-34A, pe o suprafață de 7.500 mp.
Ansamblul rezidențial va cuprinde 359 apartamente denumite de dezvoltator tip S, M, L si XL și va fi alcatuit din 6 corpuri de clădire și 3 scări și va fi executat în două faze a cate 18 luni fiecare. În prima etapă vor fi construite 208 apartamente, iar in cea de-a doua încă 151 apartamente. Prima etapă are termen de finalizare sfârșitul anului 2018.
Dezvoltatorii au experiență locală, dar și în alte piețe externe. Pe plan local au dezvoltat un proiec de mari dimensiuni în Cluj, adresat segmentului de piață mediu.

Stadiu: proiect

Termen de finalizare:

Facilitati ansamblu


Acces securizatAcces securizat
Iluminat stradalIluminat stradal
Parcari subteraneParcari subterane
Paza 24/24Paza 24/24
Spatii verziSpatii verzi
Zona de relaxareZona de relaxare
Monitorizare videoMonitorizare video
LiftLift

Regim Inaltime


• Subsol -2

• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 10 etaje

Vecinatati ansamblu


Complexul Citadela Residence Tineretului este amplasat la liziera parcului Tineretului, pe Strada Pridvorului nr. 34-34A, pe o suprafață de 7.500 mp.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: vata bazaltica

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Citadela Residence TineretuluiLogo Citadela Residence TineretuluiAdresa dumneavoastra de ip 44.210.99.209 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.