Descriere ansamblu


Ansamblul Rezidential Bavaria din Sibiu nu mai face parte din oferta de promovare a portalului dezvoltatorimobiliar.ro.

 

Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Bavaria Residential Park situat in Zona Bavaria, Sibiu promovat pe platforma imobiliara DezvoltatorImobiliar.ro!
Bavaria Residential Park este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Case/Vile 3 camere.

Bavaria Residential Park  este locul ideal pentru cei care își doresc să locuiască în inima naturii, dar totuși foarte aproape de oraș. Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu priveliște deosebită spre munții Făgăraș.

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranță și confort locatarilor, compartimentările caselor sunt moderne. 
Astfel, atenția acordată calității tranformă cumpărarea unei locuințe aici într-o investiție foarte bună.
Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniștit, cu o priveliște spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate, asfaltate și pavate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.
Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric, iar astfel asigură permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.

NOU – Susținem oamenii capabili care vin și lucrează în Sibiu!
Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD? Ia-ți o casă nouă prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa , iar noi îți oferim o reducere de preț.
Toți angajații CONTINENTAL si MARQUARD beneficiază de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achiziționată prin credit în ansamblul rezidențial Bavaria

De ce Bavaria Residential Park?
 - Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat
 - Aleile din interiorul ansamblului rezidențial sunt pavate cu dale de beton
 - Accesul în ansamblul rezidențial este securizat
 - Întregul cartier este populat de multe spații verzi, dar și de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.
 - Spațiul considerabil între locuințe, pentru a asigura intimitate și confortabil-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului
 - Locație premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orașului și la 7 minute de Sibiu.
 - Locuințele sunt construite cu materiale de calitate și sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.
 - Locuințele , deși sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele și impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraș.

Proiectul rezidențial este unic pe piața de imobiliare Sibiu, propunand un concept modern, realizat dupa standarde nemtesti.
 

Despre Dezvoltator:
RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.
Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale. 
Condiţionat de această creștere este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement. 

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2018/2019

Facilitati ansamblu


Zona de relaxareZona de relaxare
Teren de sportTeren de sport
Spatii verziSpatii verzi
ParcareParcare
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 1 etaje

Vecinatati ansamblu


Parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat în special cu acest scop și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel, se poate ajunge în doar câteva minute la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant, departe de tumultul și de poluarea din oraș

Poziţia acestui proiect a fost aleasă pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

Finisaje incluse in pret ale terenului de 250 mp:
- GARD EXECUTAT CA LA CARTE - Intregul teren este frumos imprejmuit. 
- CURTE AMENAJATA CU DALE DE BETON (parcare amenajata cu dale de beton, trotuar)
- TROTUAR AMENAJAT CU DALE DE BETON IN JURUL CASEI (casa este imprejmuita de o centura de dale de beton de ca. 1 m latime; astfel veti putea ajunge in gradina pe suprafata curata, amenajata)

Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren
Utiliati:
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Descriere utilitati:

- Instalatie electrica completa in toata casa (cu aparataj inclus in pr)
- Instalatie apa canal trasa pe pozitie in fiecare baie si in bucatarie.

Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Usa intrare:
• metal
Descriere podele:

- Sapa autonivelanta

Finisaje si Bugete ansamblu


Descriere pereti:

- Peretii interior la ALB; tencuiala pe baza de IPSOS.

Descriere sistem incalzire:

- centrala termica si calorifere montate si functionale
- Instalatie termica completa; totul este tras pe pozitii.


Modalitati de plata


Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Contact Ansamblul Bavaria Rezidential ParkLogo Bavaria Rezidential ParkAdresa dumneavoastra de ip 44.210.99.209 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.