Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Batistei Apartments este VANDUT INTEGRAL !

Batistei Apartments este un răspuns onest la un cadru urban particular: un teren neregulat, apropierea clădirii opuse ridicând probleme de confidențialitate, un zid orb pentru un vecin dificil și o inflexiune a străzii. Toate acestea produc o configurație atipică - o clădire cu podele încastrate succesiv, etajele superioare oferind mai multă lumină străzii înguste și spațiilor exterioare direcționând priveliștile de-a lungul ei.
Pozitia retrasă conferă clădirii un aspect luminos, aproape detașat, conectat la pământ doar prin efectul tectonic al scărilor care duc în clădire. Transparența parterului permite spațiilor comerciale sau de birouri să se deschidă pe stradă, valorificând astfel această alee oarbă destul de îngustă și fără trafic.
Etajele de la 1 la 3 cuprind trei apartamente fiecare, în timp ce ultimul etaj conține două apartamente mai mari, cu terase atât la nivelul lor, cât și pe acoperiș, care oferă vederi spectaculoase ale unuia dintre cele mai frumoase cartiere din București.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2017

Facilitati ansamblu


LiftLift
ParcareParcare
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 4 etaje

Vecinatati ansamblu


Batiștei Apartments este poziționat în imediata apropiere a Pieței Universității, cartierului Armenesc, dar și a Centrului Vechi.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Batistei ApartmentsLogo Batistei ApartmentsAdresa dumneavoastra de ip 44.222.189.51 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.