Descriere ansamblu


Ansamblul Baba Novac Residence este VANDUT INTEGRAL !!!

Baba Novac Residence beneficiază de o locaţie ideală, zonă deservită de o reţea de transport în comun optimă care se conecteaza foarte bine cu celelate părţi ale Bucureștiului.
În proximitate găsim multiple puncte de interes, grădiniţe, şcoli, licee, centre comerciale, farmacii, cât şi zone verzi  Parcul IOR , unul dintre cele mai mari parcuri din Bucureşti.

Prima fază a proiectului Baba Novac Residence cuprinde două clădiri, una tip TURN şi una tip LAMA, însumând 121 de apartamente, 15 garsoniere, 70 de apartamente cu două camere, 32 de apartamente cu 3 camere şi 4 apartamente cu patru camere, urmând a fi livrată în toamna anului 2018. Următoarele faze vor incepe în paralel şi vor fi livrate în vara anului 2019.
La 400m distanţă se află staţia de metrou Dristor şi în imediata apropiere Parcul IOR.

Ansamblul oferă oportunităţi foarte bune atât pentru locuit, cât şi pentru investiţie.
Localizarea face ca accesul către centru să fie foarte uşor, atât cu maşina, cât şi cu metroul sau mijloacele de transport în comun.
Baba Novac Residence ofera şi locuri de parcare, atât subterane, cât şi supraterane.

Locație: Strada Eufrosina Popescu, sector 3, București

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2018

Facilitati ansamblu


Zona de relaxareZona de relaxare
Parcari suprateraneParcari supraterane
Parcari subteraneParcari subterane
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 8 etaje

Vecinatati ansamblu


Baba Novac Residence beneficiaza de o locație ideală, zonă deservită de o rețea de transport în comun optimă care se conecteaza foarte bine cu celelate părți ale Bucurestiului.

În proximitate găsim multiple puncte de interes, grădinițe, școli, licee, centre comerciale, farmacii, cât și zone verzi  Parcul IOR , cel mai mare parc din Bucuresti.

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

 - Infrastructura va fi comună pentru cele 6 imobile din punct de vedere funcțional însă din punct de vedere structural va fi împărţită în 9 corpuri prin intermediul unor rosturi. Infrastructura este alcătuită din structura subsolului și a sistemului de fundare.

 - Funcțiunea principală este de parcaj, anumite spații urmând să aibă diverse alte funcțiuni (spații tehnice instalaţii, adăpost ALA, bazin retenţie apă pluvială).

 - Sistemul structural este conceput astfel incat sa respecte normele si normativele in vigoare si sa satisfaca cerintele arhitectural - functionale. Aceasta este o structura de beton armat mixta, in cadre la care se adauga pereti structurali dispusi rectangular pe cele doua directii principale. Planseele sunt realizate cu placi de beton monolit armate pe doua directii si grinzi. In aceasta alcatuire planseele pot juca rolul de diafragme orizontale rigide si rezistente, pentru incarcari in planul lor, in masura sa asigure actiunea solidara a elemetelor structurii verticale la actiuni orizontale.

 - Din punct de vedere constructiv, structura de rezistenta a blocurilor tip “Turn” se va realiza cu pereti din beton armat, cuplati sau nu, dezvoltati pe cele doua directii principale, respectand tema de arhitectura. Structura prezinta un nucleu central in zona casei scarii. Grosimea peretilor este de 30cm; sectiunile in plan ale peretilor sunt de tip lamellar sau cu talp. Pe pereti rezeama grinzile de beton armat dispuse atat longitudinal cat si transversal, grinzile ce leaga peretii nucleului central din zona casei scarii vor avea 30x100cm, restul grinzilor vor avea 30x55cm sau 30x30cm dupa caz. Planseul de nivel curent va avea grosimea de 18cm.

 - Blocurile de tip “Lama” vor avea pereti din beton armat (cuplati sau nu), repartizati pe fiecare directie, conform partiului de arhitectura; peretii de pe directia longitudinala sunt localizati in zona centrala si a casei scarii, iar pe directia transversala peretii sunt dispusi in zona de capat. Pe peretii din beton armat sau pe stalpi rezeama grinzi din beton armat, dimensionate dupa caz: 40x55cm (grinzile transversale din zona centrala), 15x30cm, 20x35cm, 30x45cm (grinzile de langa lifturi), 30x55cm (restul grinzilor). Planseul de nivel va avea grosimea de 18cm. Grosimea placilor in zona balcoanelor va avea grosimea de 22 cm.

 - Peste adapostul ALA planseul va avea grosime de 40cm.

Structura de rezistenta: caramida, beton
Ziduri exterior: caramida, beton
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren
Utiliati:
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Usa intrare:
• metal
Podele:
gresie
parchet

Finisaje si Bugete ansamblu


Usi interior:
celulare
Finisaje bucatarie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
• accesorii instalatii
Pereti:
• vopsea lavabila
• faianta
Sistem incalzire:
• centrala termica
• calorifere

Modalitati de plata


Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Contact Ansamblul Baba Novac ResidenceLogo Baba Novac ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 44.221.73.157 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.