Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Astera Residence este VANDUT INTEGRAL.

Astera Residence la doar 10 minute de Piaţa Unirii!!. Imobil compus din 12 apartamente de 2 şi 3 camere, regim redus de înălţime S + P + 3 Et + Pod, 10 locuri de parcare în subteran şi 6 locuri de parcare la suprateran, aproape de parcurile Tineretului şi Lumea Copiilor, aproape de centre de interes public (Mall Sun Plaza, bănci, grădiniţe, şcoli, piaţa agroalimentară), aproape de metrou Mihai Bravu (7 minute de mers pe jos).

Apartamentele vor fi livrate la standarde înalte de calitate. Construcţia dispune de parcare supraterană şi subterană (10 locuri), de terase generoase, balcoane ori boxe, iar spaţiul a fost compartimentat astfel încât să ofere maximum de funcţionalitate, să fie foarte luminos şi primitor. Regimul de înălţime este unul redus: S (parcare) + P inalt + 3 Et + Pod (spatii comune). Astfel imobilul se încadrează vizual în zona de case şi vile din care face parte.

Construcţia este finalizată. Acum este cel mai bun moment să-ţi alegi apartamentul şi să constaţi calitatea lucrării şi a finisajelor folosite: termopane pvc Salamander profil 5 camere, centrală proprie Bosch 24 kW, calorifere si obiecte sanitare Romstal, obiecte electrice Contex, uşi celulare la interior si uşă metalică la intrare Artland. În plus, sunt instalate contoare separate pentru fiecare apartament, pentru a oferi o independenţă cât mai mare.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: FINALIZAT

Facilitati ansamblu


LiftLift
Zona de relaxareZona de relaxare
Parcari subteraneParcari subterane
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 3 etaje

• Mansarda

Vecinatati ansamblu


Alege-ţi apartamentul tău cu terasă  în Astera Residence, un cochet proiect rezidenţial, compus din doar 12 apartamente moderne, de câte 2 şi 3 camere, aflat în zona Mihai Bravu – Tineretului, pe o stradă liniştită, la mică distanţă de artere importante, de hipermarketuri, metrou şi alte mijloace de transport în comun.

Zona este una din ce în ce mai căutată, datorită distanţei reduse faţă de centrul oraşului. În plus, ar putea deveni varianta ideală de locuinţă a acelora care-şi vor avea birourile în noul centru de afaceri Timpuri Noi Square, aflat la distanţă de o plimbare.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Astera ResidenceLogo Astera ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 35.172.230.21 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.