Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Amber Gardens nu mai face parte din oferta portalului dezvoltatorimobiliar.ro !

Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Amber Gardens situat in Zona Tunari, Ilfov promovat pe platforma imobiliara DezvoltatorImobiliar.ro!
Amber Gardens este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Case/Vile 3 camere, Case/Vile 4 camere si Case/Vile 5 camere.

Amber Gardens integrează principiile de proiectare bioclimatică și respectă standardele casei pasive. Astfel, în prezent, Amber Gardens se încadrează și chiar depășește standardele și aspirațiile UE pentru 2020: construirea de energie zero.
Preocuparea noastră pentru mediu este fără precedent în România, fiind recunoscută în 2015 de Consiliul Green Building din România (RoGBC), când Amber Gardens a primit prima certificare “Casa Verde” în România pentru un proiect rezidențial cu case.

Mai mult decât atât, Amber Gardens a fost premiat și cu: Premiul Anual de Arhitectură București, Premiul Forbes Green și multe alte premii de design și eficiență energetică.

Amber Gardens redefinește luxul, prin combinarea armonioasă a eficienței energetice cu cele mai inovatoare tehnologii (aplicații inteligente la domiciliu), într-un design modern, care creează un spațiu de viață sănătos, intim și ecologic, aproape de natură.

Pentru noi, adevăratul lux este viața într-un mediu sănătos, verde, cu oferă finisaje de înaltă calitate, cu iluminare superioară și o acustică de neegalat, confort necompromis de consumul redus de energie și de costurile reduse de întreținere, cu grădini mari și spații deschise.

Amber Gardens este primul proiect rezidențial din România care face economii excepționale de energie: casele noastre utilizează cu 90% mai puțină energie decât clădirile echivalente convenționale.

Prin respectarea principiilor de proiectare bioclimatică, casele Amber Gardens sunt în armonie cu natura. Luând în considerare variabile precum orientarea, poziția soarelui, direcția vântului principal, grădinile din jurul clădirilor, am ales amplasarea și dimensiunile ferestrelor, tipul geamurilor, izolarea termică, masa termică și umbrirea etc.

Prin alinierea la standardele casei pasive – cel mai strict standard de eficiență energetică a clădirilor, casele Amber Gardens sunt concepute pentru performanțe ridicate.

Pentru a obține o exceptională economie de energie și pentru a avea o locuință mai sănătoasă și mai luxoasă, am folosit panouri solare pasive, a căror eficiență este potențată de orientarea complexului Amber Gardens. În plus, casele au minimum 20 de centimetri de izolație, schimbătoare de căldură cu ventilație și cu recuperare de căldură foarte eficientă (recuperează mai mult de 90% din căldură), nu au punți termice și sunt închise ermetic.

Amber Gardens este primul proiect cu case inteligente din România, care încorporează Smart Home Systems și alte soluții impresionante din punct de vedere tehnologic, comune proiectelor imobiliare de lux din întreaga Europă. Datorită sistemelor încorporate, casele noastre vă oferă cel mai ridicat nivel de confort, indiferent de condițiile meteorologice.

Casele Amber Gardens sunt dotate cu : panouri solare pentru încălzirea apei, un sistem unic de panouri de tavan pentru răcirea și încalizirea casei, o pompă performantă de căldură și un sistem mecanic de ventilație cu recuperare de căldură.

Combinând aceste soluții, vă garantăm cea mai economică și ecologică sursă de încălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură și asigurând, în același timp, o calitate superioară a aerului interior.

DEZVOLTATOR:
Construim proiecte unice si inovatoare
Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara cu sediul in Bucuresti, Romania. Înființată în 2003, compania noastră este specializată în investiții pe termen lung în terenuri poziționate strategic și dezvoltarea de proprietăți responsabile din punct de vedere ecologic.

Un vizionar al industriei, Alesonor este deținătorul a câteva mii de metri pătrați de proprietăți dezvoltate și vândute cu succes. În prezent, Alesonor are numeroase alte proiecte în curs de dezvoltare printre care și multi-premiatul proiect Amber Gardens Residential.

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2019

Facilitati ansamblu


BarieraBariera
Zona de relaxareZona de relaxare
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii verziSpatii verzi
Sala de fitnessSala de fitness
PiscinaPiscina
Paza 24/24Paza 24/24
ParcareParcare
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Parter

• Numar etaje: 1 etaje

Vecinatati ansamblu


Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 20 minute de centrul orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Mai mult, apropierea de centrul orașului, accesul rapid către centura orașului, DN1, Pipera-Tunari, şi aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, transportul în comun, centrele comerciale în proximitate, centrele de sport, agrement și petrecere a timpului liber, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, centrele de business, pădurea din apropiere, situează orașul Otopeni printre preferințele celor care aleg să locuiască în zona de nord a capitalei.

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

 - Arhitecții și inginerii noștri au implementat cu succes viziunea Amber Gardens: un design elegant și modern într-o clădire impresionantă, verde, în armonie cu natura. Prin combinarea metalelor și a sticlei cu materiale naturale și autentice, ca lemnul și piatra, interioarele denotă o atmosferă caldă și primitoare.
 - Am proiectat un spațiu interior eficient, cu plafoane drepte și neîntrerupte, fără grinzi structurale vizibile, fără ferestre și uși de sus în jos.
 - Inovația și unicitatea acestui complex rezidențial au fost recunoscute la Anuala de Arhitectura Bucuresti, unde Amber Gardens a fost premiat pentru designul inovator.

Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: vata bazaltica
Descriere izolatie termica:

 - Pentru a obține o exceptională economie de energie și pentru a avea o locuință mai sănătoasă și mai luxoasă, am folosit panouri solare pasive, a căror eficiență este potențată de orientarea complexului Amber Gardens. În plus, casele au minimum 20 de centimetri de izolație, schimbătoare de căldură cu ventilație și cu recuperare de căldură foarte eficientă (recuperează mai mult de 90% din căldură), nu au punți termice și sunt închise ermetic.

Utiliati:
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Descriere ferestre:

 - Profile de aluminiu UF < 0.85 w/m2k şi cu geam triplu stratificat

Descriere usa intrare:

 - Uşa de intrare cu sticla, cu grad ridicat de etansare şi coeficient termic Ud<0,85 w/m2k

Descriere podele:

 - Pardoseală din lemn dublustratificat
 - Placi ceramice

Finisaje si Bugete ansamblu


Descriere usi interior:

 - Uşi cu închizători magnetice – 2.1 m

Descriere finisaje bucatarie:

 - Placi ceramice in bucatarie


Descriere finisaje baie:

 - Placi ceramice in bai |
- Obiecte sanitare şi baterii în băi – Ideal Standard


Descriere sistem incalzire:

 - Casele Amber Gardens sunt dotate cu : panouri solare pentru încălzirea apei, un sistem unic de panouri de tavan pentru răcirea și încalizirea casei, o pompă performantă de căldură și un sistem mecanic de ventilație cu recuperare de căldură.
 - Combinând aceste soluții, vă garantăm cea mai economică și ecologică sursă de încălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură și asigurând, în același timp, o calitate superioară a aerului interior.


Modalitati de plata


Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Case / Vile 3 camere Pret: 0 - 0 € Suprafata utila: m2 - m2

Case / Vile 4 camere Pret: 0 - 0 € Suprafata utila: m2 - m2

Case / Vile 5 camere Pret: 0 - 0 € Suprafata utila: m2 - m2

Contact Ansamblul Amber GardensLogo Amber GardensAdresa dumneavoastra de ip 100.28.2.72 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.