Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Onix Residence este VANDUT INTEGRAL !

Ansamblul Onix Residence introduce pentru prima dată pe piaţa imobiliară din Bucureşti un concept nou de apartamente! Selecte, dar accesibile, apartamentele oferite de Onix Residence au fost concepute pentru a fi mai mult decât un apartament într-un bloc, au fost gândite să ofere un spaţiu confortabil, intim şi prietenos.

Onix Residence este compus din 5 imobile cu regim de înalţime S+P+11E, totalizând 500 de apartamente. Până la sfârşitul anului 2016 toate cele 5 clădiri vor fi finalizate, singurul bloc ce dispune de unităţi libere pentru vânzare fiind blocul nr. 5.

Ansamblul cuprinde apartamente cu 1 cameră, apartamente cu 2 camere şi apartamente cu 3 camere. Complexul beneficiază de un număr suficient de locuri de parcare, disponibile subteran şi suprateran.

DESIGN INTERIOR
Toate apartamentele sunt proiectate într-un stil arhitectural curat, aerisit şi funcţional, ferestrele sunt generoase, astfel că tot apartamentul se bucură de lumină naturală.
Finisajele moderne pun accentul pe eleganţă şi bun gust, fiind utilizate numai materiale de calitate. Vă puteţi alege finisajele în funcţie de preferinţele dumneavoastră!
Suntem foarte atenţi la calitatea finisajelor şi punem accent pe garanţia confortului şi a durabilităţii.
Echipa noastră de profesionişti vă poate oferi consiliere pentru personalizarea apartamentului dorit şi o gamă variată de soluţii de design interior.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2016

Facilitati ansamblu


Acces securizatAcces securizat
Administrare imobilAdministrare imobil
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Iluminat stradalIluminat stradal
Loc de joacaLoc de joaca
Parcari subteraneParcari subterane
Parcari suprateraneParcari supraterane
Paza 24/24Paza 24/24
Spatii comercialeSpatii comerciale
Spatii verziSpatii verzi
BarieraBariera
Monitorizare videoMonitorizare video
LiftLift

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 11 etaje

Vecinatati ansamblu


Amplasarea centrală, cu avantajele accesului rapid către toate punctele de interes din Bucureşti, atât cu maşina, cât şi cu orice mijloc de transport (metrou, autobuz, tramvai, troleibuz), face din ansamblul Onix Residence un loc pe care să iţi doreşti să-l numeşti "acasă".

În doar 2 minute îţi poţi face cumpărăturile la Carrefour Orhideea, îţi poţi da întâlnire cu prietenii să vezi un film în Mall Afi Palace Cotroceni sau te poti plimba în Gradina Botanica. Rudele care vin în vizită ajung în mai puţin de 10 minute de la Gara de Nord sau îşi pot parca maşina în parcarea privată subterană.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Onix ResidenceLogo Onix ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 44.221.73.157 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.