POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

ONLINE ESTATES S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 

ONLINE ESTATES S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica politica de confidentialitate pe care ati agreat sa o respectati.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ONLINE ESTATES S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

ONLINE ESTATES S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

 

Informatiile pe care ONLINE ESTATES S.R.L. le colecteaza difera in functie de modul in care folositi website-ul. Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele si prenumele, porecla/pseudonimul (username), sexul, data si locul nasterii, date din actele de stare civila, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, profesie, formare profesionala, situatie familiala, obisnuinte/preferinte/comportament, date de geolocalizare/date de trafic. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi, iar in fiecare pagina unde va cerem aceste informatii exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori este cazul.

 

Prin completarea formularelor prezentate pe website-ul www.dezvoltatorimobiliar.ro, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre ONLINE ESTATES S.R.L., in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 29318.

 

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

- pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele, conferintele, oferte sau credite pe care le-ati solicitat.

- pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continut cat mai relevant pentru dvs.

- pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.

- realizarii de analize/rapoarte.

 -realizarii de informari.

- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de catre ONLINE ESTATES S.R.L.

 

ONLINE ESTATES S.R.L. poate folosi in cadrul website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 

- Pentru a imbunatati securitatea accesului.

- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

 

Ce este un "cookie"?

 

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, etc.) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

 

Care este durata de viata a unui cookie?

 

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (o singura accesare a website-ului) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul iar alte cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website. Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin prin modificarea setarilor browserului utilizat.

 

Care sunt avantajele cookie-urilor?

 

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta si usoara de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind istoricul de navigare din vizitele anterioare pe website, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

 

Vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 

- Cookie-uri de performanta a site-ului

- Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

- Cookie-uri de inregistrare

- Cookie-uri pentru publicitate

 

Prin utilizarea website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile dumneavoastra sau altei persoane, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ONLINE ESTATES S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set de date de acces.

 

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

 

ONLINE ESTATES S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale ONLINE ESTATES S.R.L., sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

 

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

 

Informatiile nu pot fi vandute sau puse la dispozitia unor terte persoane fara informarea si acceptul Dvs. prealabil. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari (prin completarea de catre dvs.  a diverselor formulare existente pe website, exprimandu-va consimtamantul expres in acest sens): partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, birouri de credit, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei.

 

Pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ONLINE ESTATES S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

_______________________________________________________________

 

Observatie:

 

* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

ONLINE ESTATES S.R.L. certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. ONLINE ESTATES S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

 

Serverele pe care website-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

 

Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

Aboneaza-te la newsletterul nostru
897.31 euro/mp util
-->