Zacaria Group

Zacaria Group a început activitatea în Sibiu în anul 2005, iar în ultimii 10 ani și-a extins treptat investițiile pe întreg teritoriul României.

Astăzi grupul are investiții imobiliare în Sibiu, Bucuresti, Oradea, Alba Iulia, Arad, Craiova, Cluj și coasta Mării Negre.

Încă de la început, activitatea principală a companiei a fost dezvoltarea de proiecte rezidențiale de calitate, dar începând cu anul 2009 Zacaria a început să investească în dezvoltarea parcurilor industriale care oferă soluții de depozitare și producție personalizate pentru o cât mai mare varietate de clienți.

În 2015 Zacaria Group poate fi descrisă ca o platformă de business puternică și în creștere, sesizând nevoile pieței, incearcând în permanență să intâmpine și să îndeplinească toate cerințele clienților săi.Ansamblurile dezvoltate de Zacaria Group:
Promovat de: Golden Valley Residence
Golden Valley Residence este un ansamblu rezidențial aflat în sud-vestul orașului Sibiu, în zona Ştrand – Tilisca, pe strada Islazului. Acesta cuprinde 18 apartamente de 2, 3 şi 4 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: Eva Residence
Eva Residence Sibiu, Sura Mica
Ansamblul Eva Residence de pe strada Eliza, Șura Mică, se ocupă de construirea caselor tip duplex în Sibiu.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: Imoteca
American Village Bucuresti, Pipera
Ansamblul rezidențial American Village se află în Nordul Bucureștiului, în zona Pipera. Complexul rezidențial va fi dezvoltat în mai multe etape.
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Zacaria Group

Adresa: Strada Ștefan cel Mare, Nr. 193

Mobil: ... click pentru a vedea nr

Telefon: 0736... click pentru a vedea nr

-->