Vista Rezidential Berceni

Vista Rezidenţial este un concept inspirat de tendinţa de expansiune a zonei de Sud a Bucureştiului, ce vine în întâmpinarea clienţilor cu proiectul original al unui ansamblu de referinţă.

 

Punctul forte al ansamblului rezidenţial este reprezentat de modul de configurare a spaţiului, care crează o incintă ce încurajează socializarea şi sudarea comunităţii. Promenada interioară, caracterizată printr-o serie de facilităţi, conturează un nou scenariu de locuire, devenind o extensie a spaţiului propriului apartament.

 

Experienţa în domeniul construcţiilor ne-a demonstrat faptul că nu putem face compromisuri în privinţa materialelor de construcţii, a dotărilor şi accesoriilor folosite în locuinţele noastre. Permanent, avem în vedere atât rezistenţa şi funcţionalitatea materialelor folosite, cât şi componenta vizuală reprezentată prin design-ul acestora.Ansamblurile dezvoltate de Vista Rezidential Berceni:
Promovat de: Vista Rezidential Berceni
Vista Rezidential Berceni Bucuresti, Berceni
Ansamblul rezidențial Vista Rezidențial Berceni este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. Acesta se construiește în zona Metalurgiei, din Berceni.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Vista Rezidential Berceni

Adresa: Strada Chiciurei, Nr. 39-45, Sector 3, București

Mobil: 0756... click pentru a vedea nr

Telefon: 0728... click pentru a vedea nr

-->