Val Design

Val Design este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în București. Echipa noastră, formată din oameni experimentați în domeniul dezvoltării imobiliare, se concentrează pe construirea de locuințe premium la prețuri avantajoase prin integrarea atentă a standardelor internaționale, a principiilor eficienței și a unui stil mereu actual. 

 

Val Design reprezintă o noua generație de dezvoltatori în domeniul imobiliar. Convingerea noastră este că, urmând cu determinare principiile calității, valorii și integrității, vom putea crea și menține o relație pozitivă, pe termen lung, cu clienții și partenerii noștri.

 

“Deşi aparent Val Design este o companie tânără, noi, fondatorii şi membrii echipei activăm în acest domeniu de peste 15 ani. Îmi place acest domeniu şi am căutat să investesc şi să renovez proprietăţi în România şi în Statele Unite încă din 1999. De 14 ani sunt licenţiat ca profesionist în real estate în Commonwealth of Virginia. Soţia mea, Katie Vasilescu, co-proprietar ValDesign & Development SRL, este executive într-o firmă de investiţii. Dan Derscanu are peste 10 ani experienţă în managementul construcţiilor şi dezvoltării de proiecte şi, de asemenea, este avocat. Mircea a fost implicat de peste 20 ani în business management. Deci facem ceea ce ne place şi o facem profesionist.” (Alex Vasilescu – fondator Valdesign).Ansamblurile dezvoltate de Val Design:
Promovat de: Tunari Nord by Val Design
Ansamblul rezidențial Tunari Nord este format din case tip multiplex cu 3 dormitoare, 2 băi și living, cu suprafețe totale utile de 95 mp (121 mp construiți). Complexul se află în Tunari, județul Ilfov.
Locuinte: Case noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Val Design

Adresa:

Mobil: 0747... click pentru a vedea nr

Telefon: ... click pentru a vedea nr

-->