Smart House Concept SRL

Dezvoltatorul imobiliar Smart House Concept SRL are o indelungată experiență în spate, cu un plan de viitor ce cuprinde mai multe proiecte ce vor urma a fi realizate în perioada următoare.

Proiectul este susținuti de unul din constructorii de renume din piața și anume PEDRO COMPANY - binecunoscută pentru punerea în operă și consultanță oferită la realizarea a peste 25 de proiecte imobiliare, printre care se numara 19th Residence si 20th Residence.

Totul este gândit pentruclienții cu respect și răbdare, deoarece știm că decizia pe care urmează să o ia fiecare, este una dintre cele mai importante decizii din viața lor.

Așadar, vom aduce argumentele necesare luarii unei decizii favorabile cumpararii si vom face tot posibilul pentru a crea un produs care să satisfacă nevoile potențialilor clienți.Ansamblurile dezvoltate de Smart House Concept SRL:
Promovat de: Cotroceni Politehnica Residence
Cotroceni Politehnica Residence Bucuresti, Militari
Ansambul Cotroceni Politehnica Residence se află pe B-dul Iuliu Maniu nr. 6E, zona Militerari-Lujerului. Complexul se află aproape de gura de metrou Politehnica.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Smart House Concept SRL

Adresa: Strada Dezrobirii, nr. 105B

Mobil: 0752... click pentru a vedea nr

Telefon: ... click pentru a vedea nr

-->