Prima Residence Oradea

Prima Residence este un dezvoltator imobiliar care și-a început activitatea în anul 2005. Prima Residence se axează în principal pe construcți rezidențiale.

Mulţumită unei echipe echilibrate de profesionişti, Prima Residence aduce pe piaţă mii de unităţi locative noi, accesibile, de foarte bună calitate, precum şi spaţii comerciale pentru companii locale şi globale, participând astfel la dezvoltarea economică a regiunii.

Proiectele Prima Residence se afșă în zone într-o continuă dezvoltare: Centru (Strada Sucevei), Nufărul (Strada Nucetului și Strada N. Șova), Rogerius (Strada Zimbrului).Ansamblurile dezvoltate de Prima Residence Oradea:
Promovat de: Premium Residence
Premium Residence Bihor, Oradea
Premium Residence este un ansamblu rezidențial din Oradea, format dintr-un bloc cu regim de înălțime D + P + 10 E. Acesta dispune de spații comerciale la parter și de apartamente premium la etajele 1-10.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: Premium Residence Sova
Premium Residence Sova Bihor, Oradea
Ansamblul rezidențial Premium Residence Sova se află într-unul din punctele cheie ale orașului Oradea - zona Nufărul (la intersecția străzii N. Șova cu strada Grigore Moisil).
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Prima Residence Oradea

Adresa: Strada Piața Nucetului, Nr. 12, Oradea, Bihor

Mobil: 0751... click pentru a vedea nr

Telefon: 0359... click pentru a vedea nr

-->