Opus Land Development S.A

Opus Land Development SA este o companie ce a realizat ansamblul rezidențial Cosmopolis. Aceasta face parte din grupul Buyukhanli, cu sediul în Turcia, care are o activitate pe piață de 60 ani. În prezent, grupul acoperă și alte domenii de activitate, precum turismul sau alte tipuri de construcții de lux.

Cosmopolis este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din România. În prima fază de construcție aici s-au realizat 586 de apartamente noi, în anul 2009. În cea de-a doua fază, peste 300 de case și apartamente noi au fost construite.

În Cosmopolis locuiesc peste 1.700 de persoane, ce beneficiază de facilități  precum piscine, supermarket, pizzerie, sala de fitness, beauty salon, terenuri de tenis și baschet, loc de joacă pentru copii sau spălătorie auto.Ansamblurile dezvoltate de Opus Land Development S.A:
Promovat de: Coldwell Banker
Cosmopolis Ilfov, Stefanestii De Jos
Ansamblul rezidențial Cosmopolis a apărut pe piața imobiliară din România în anul 2009. Comopolis este alegerea perfectă pentru cei care doresc o locuință într-o zonă verde și liniștită
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Opus Land Development S.A

Adresa: Șoseaua de Centură, Nr. 50

Mobil: 0735... click pentru a vedea nr

Telefon: 0040... click pentru a vedea nr

-->