Morad Group

Dezvoltatorul imobiliar Morad Group este prezent pe piață încă din anul 1990. La început, grupul de organizații independente Morad Group a activat în domeniul produselor alimentare (cu brand-ul Mandy Foods), iar mai târziu a început să se implice și în proiecte imobiliare, de construcții și în industria hotelieră.

 

Morad Group a creat compania Soho, ce dezvoltă ansamblul rezidențial Onix Residence, din București (complexul va avea 456 de apartamente noi). De asemenea, Morad Group a mai înființat două firme, Stein (ce are proiectul rezidențial Saphir Stein Residence) și Phoenicia Hotels (implicată în industria hotelieră). Green Residence Sisești este un alt ansamblu rezidențial construit de Morad Group.Ansamblurile dezvoltate de Morad Group:
Promovat de: Coldwell Banker
Green Residence Sisesti Bucuresti, Bucurestii Noi
Ansamblul rezidențial Green Residence Sisești se află în zona Bucureștii Noi, în nordul Capitalei. Complexul este alcătuit din 5 clădiri cu nivel redus de înălțime, cu apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: Coldwell Banker
Onix Residence Bucuresti, Grozavesti
Ansamblul rezidențial Onix Residence se construiește în București, într-o zonă semi-centrală, pe Splaiul Independenței. În total vor fi 456 de apartamente noi.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Morad Group

Adresa:

Mobil: 0727... click pentru a vedea nr

Telefon: 031.... click pentru a vedea nr

-->