Maurer Imobiliare

MAURER IMOBILIARE este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Transilvania. Compania şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2005. În cei 10 ani de activitate a dezvoltat proiecte de referință în Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov. Începând cu anul 2009, Maurer Imobiliare a investit în construcția ansambului rezidențial Avantgarden3, care se întinde pe o suprafață de 18 ha și permite construirea a 3.500 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, dar si cu structuri de tip duplex. Primele 19 clădiri au fost finalizate la termen și predate clienților noștri, iar următoarele 4 imobile vor fi predate până la finalul lunii Ianuarie 2016.

 

În luna septembrie a început construcția noului proiect imobiliar Maurer Residence, care vizează livrarea a 14 imobile în cartierul Tractorul, pe o suprafață de 3,5 ha.

 

Noul proiect va avea un design exterior modern și diferite tipuri de compartimentare ale apartamentelor.Ansamblurile dezvoltate de Maurer Imobiliare:
Promovat de: Avantgarden 3
Avantgarden 3 Brasov, Brasov
Ansamblul Avantgarden 3 este cel mai mare complex rezidențial din orașul Brașov. Aici compania MAURER Imobiliare, cel mai mare dezvoltator din Transilvania, construiește peste 3.500 de apartamente noi, în trei etape.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: Maurer Residence
Maurer Residence Brasov, Brasov
Ansamblul rezidențial Maurer Residence este amplasat în zona Tractorul, din Brașov. Complexul se întinde pe o suprafață de 3,6 ha și va găzdui 14 blocuri cu 750 apartamente noi.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Maurer Imobiliare

Adresa: Strada Pelicanului, Nr. 5, Brașov

Mobil: ... click pentru a vedea nr

Telefon: ... click pentru a vedea nr

-->