ISG Residence 2

ISG RESIDENCE II, persoană juridică română cu capital privat, cu sediul în municipiul București, construiește în zona Filaret, pe strada Fabrica de Chibrituri 13-15, un ansamblu rezidențial compus din 4 blocuri de locuințe cu înălțime P+8E+9R. Ansamblul va fi amplasat pe un teren situat pe Strada Fabrica de Chibrituri 13-15, în suprafață de 3577 metri pătrați. De asemena, construcția va beneficia și de un teren destinat parcărilor, în suprafață de 1615 metri pătrați.

ISG RESIDENCE II va construi două corpuri de clădiri pentru locuințe, compusă din 4 tronsoane de blocuri. Ansamblul va fi realizat în 2 etape consecutive, desfășurate pe o perioadă de 3 ani, începând cu Aprilie 2015. Astfel, în prima etapă a proiectului vor fi realizate pe o perioadă de 1,5 ani tronsoanele I și II, cu data de finalizare Septembrie 2016, iar în a doua etapă vor fi realizate pe o perioadă de 1,5 ani tronsoanele III și IV, cu data de finalizare Iulie 2018.

Parterul primului imobil, cu fațadă la stradă, mai precis tronsonul I, va fi ocupat de un spațiu comercial, cu suprafață de 293,92 mp. La parterele tronsoanelor II și III s-au proiectat apartamente, iar parterul tronsonului IV este destinat, pe lângă accesul locatarilor, unei grădinițe de copii.

Ansamblul va fi racordat la rețelele orășenești de apă, canalizare, energie electrică, gaze și telefonie. Toate instalațiile se vor realiza după proiecte întocmite de ingineri de specialitate.
În ceea ce privește infrastructura construcției a fost ales un sistem similar de fundare pentru toate tronsoanele. Suprastructura este alcătuită din sistem de tip dual cu beton armat, cu pereți cuplați prin rigle de cuplare și cadre alcătuite din stâlpi de tip “L” și grinzi. Pereții exteriori sunt din zidărie GVP (bloc ceramic) și din beton armat izolat termic la fața exterioară cu polistiren expandat, în grosime de 10 centimetri.

La finisarea camerelor de locuit sunt folosite materiale de calitate, adaptate funcțiilor de locuință, care asigură rezistența la exploatare și întreținere ușoară: pardoseli cu parchet laminat în camere și holuri, vopsitorii tip lavabil la pereți și tavane; pardoseli cu gresie și faianță pe pereți la grupurile sanitare și bucătării.Ansamblurile dezvoltate de ISG Residence 2:
Promovat de: ISG Residence II - Parcul Carol
ISG Residence II - Parcul Carol Bucuresti, Parcul Carol
Ansamblul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol se află în apropiere de Parcul Carol, în Sectorul 5 al Bucureștiului (zona Filaret). Complexul rezidențial ISG Residence 2 este alcătuit din 4 blocuri de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA ISG Residence 2

Adresa: Strada Fabrica de Chibrituri, Nr. 13-15, Sector 5, București

Mobil: 0753... click pentru a vedea nr

Telefon: 0748... click pentru a vedea nr

-->