Isaran

Isaran este conceput pentru o viață urbană modernă. 600 de familii sunt fericite deja în cartierul Tractorului. Apartamentele sunt spațioase, elegante, moderne, realizate la standarde occidentale.

Proiectul constă în două blocuri de zece etaje. Apartamentele sunt spațioase, elegante, moderne, realizate la standarde occidentale. 

Proiectul este conceput pentru o viață urbană modernă.

Complexul rezidențial Isaran din Brașov îți prezintă un nou proiect imobiliar Isaran 2, conceput pentru a te putea bucura de o frumoasă viață urbană modernă împreună cu familia ta.

Primul proiect rezidențial din Brașov dezvoltat de către Isaran constând în realizarea a două blocuri a câte zece etaje a fost vândut în timp record, iar recomandarea clienților a fost principala carte de vizită. În prezent, 600 de familii locuiesc fericite în noul ansamblul Isaran, în zona Coresi, în noul cartier rezidențial Tractorul, urmând ca în anul 2017 comunitatea să crească cu încă 500 de familii fericite.

Dezvoltatorul imobiliar Isaran îți oferă posibilitatea de a îți alege locuința mult dorită, indiferent că ești în căutarea unui apartament cu 2 camere, apartament cu 3 camere sau apartament cu 4 camere. Apartamentele din noul proiect Isaran Residence sunt apartamente spațioase, cu suprafețe generoase de la 70 mp utili până la 125 mp utili, ingenios compartimentate, elegante și moderne, realizate la standarde occidentale. Te invităm să descoperi noile apartamente de vânzare disponibile în Isaran Residence, locul în care să te simți acasă alături de familia ta.Ansamblurile dezvoltate de Isaran:
Promovat de: Isaran Residence
Isaran Residence Brasov, Brasov
Isaran Residence Brașov este ansamblul rezidential situat in zona Mall Coresi, noua zona de dezvoltare urbana a Brasovului.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Isaran

Adresa: Strada 13 Decembrie, nr, 129, județul Brașov

Mobil: ... click pentru a vedea nr

Telefon: 021.... click pentru a vedea nr

-->