Brown Residence

Ansamblul rezidențial Brown Residence 5 este unul din proiectele de top din zona de sud a Bucureștiului, situat la numai câteva minute distanță de linia de metrou Dimitrie Leonida. Complexul, construit de către unul dintre dezvoltatorii activi din zona de sud, va avea, la data finalizării sale în întregime, opt blocuri de apartamente noi, cu regim de înălțime redus (parter + 4 etaje). În total, vor fi disponibile 280 de unități locative: garsoniere duble, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere. În luna septembrie 2013 s-au finalizat primele două blocuri de apartamente din ansamblul rezidențial Brown Residence 5.

Apartamentele din complexul Brown Residence 5 se remarcă prin finisajele de calitate, prin compartimentarea excelentă și prin spațiozitatea încăperilor. Apartamentele sunt decomandate, dispun de balcoane largi, iar locurile de parcare sunt gratuite.Ansamblurile dezvoltate de Brown Residence:
Promovat de: Sud Rezidential
Brown Residence 5 Bucuresti, Berceni
Ansamblul rezidențial Brown Residence 5 este un proiect rezidențial dezvoltat în zona de sud a Bucureștiului, la doar câteva minute distanță de linia de metrou Dimitrie Leonida.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Brown Residence

Adresa: Strada Drumul Fermei, nr.99, Popești-Leordeni, Ilfov

Mobil: 0726... click pentru a vedea nr

Telefon: 021.... click pentru a vedea nr

-->