Agentia Nationala pentru Locuinte

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) este instituție de interes public, de coordonare  a unor surse de finanţare în domeniul construcţiei de locuinţe, care funcţionează sub  autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice.

 

ANL derulează  programe de construcții locuințe în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Normelor  metodologice de punere în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea  ANL, aprobate prin HG nr. 962/2001, cu modificările şi completările ulterioare, iar  principalele obiective ale agenției constau în promovarea şi dezvoltarea la nivel  sectorial şi naţional a unor programe privind construcţia de locuinţe.  

 

Încă de la înființare, ANL are în domeniul de activitate programul de construcții locuințe prin credit ipotecar, pe care l-a considerat o formă modernă de stimulare a construcției de locuințe. Acesta se adresează tuturor cetațenilor români, care au împlinit vârsta de 18 ani și doresc să cumpere o locuință construită prin ANL. Peste 30.000 de locuințe construite la nivel național prin programele derulate sunt o dovadă că Agenția Națională pentru Locuințe se implică în viața oamenilor cu seriozitate, respect și profesionalism.Ansamblurile dezvoltate de Agentia Nationala pentru Locuinte:
Promovat de: Locuinte prin credit ipotecar Mangalia
Locuințele din ansamblul Agenția Națională pentru Locuințe se găsesc în Mangalia, județul Constanța.
Promovat de: ANL Alba Iulia
ANL Alba Iulia Alba, Alba Iulia
Ansamblul rezidențial ANL Alba Iulia va cuprinde 14 case înșiruite, de 3 camere. Locuințele vor fi dispuse în 2 tronsoane independente, cu câte 7 vile fiecare. Regimul de înălțime al caselor va fi P + M.
Locuinte: Apartamente noi
Promovat de: ANL Brasov
ANL Brasov Brasov, Brasov
Ansamblul rezidențial ANL Brașov va avea 1 bloc de apartamente cu 2 scări și regim de înălţime 2S+P+8E+M. Imobilul găzduiește 76 de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Agentia Nationala pentru Locuinte

Adresa: Bulevardul Unirii, Nr. 61, bloc F3, 030828, Sector 3, Bucuresti

Mobil: 021.... click pentru a vedea nr

Telefon: 0800... click pentru a vedea nr

-->