Adama Group

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia.  Compania a construit până în prezent peste 1.700 de apartamente şi câteva zeci de mii de metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate: în Bucureşti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploieşti – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completă, Braşov – Evocasa Viva, Iaşi – Copou Bellevue şi Cluj. Numărul unităţilor vândute de către Adama se ridică la peste 1.400.

 

Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”. Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dau formă fiecăruia din proiectele imobiliare.Ansamblurile dezvoltate de Adama Group:
Promovat de: Adama
Edenia Titan Bucuresti, Titan
Complexul rezidențial Edenia Titan este format din 3 blocuri noi de apartamente moderne, fiecare de 11 etaje. Ansamblul rezidențial se află în cartierul Titan.
Locuinte: Apartamente noi
Aboneaza-te la newsletterul nostru
Hai sa ne imprietenim si pe:
CONTACTEAZA Adama Group

Adresa: Șoseaua București–Ploiești, nr. 73-81, clădirea 3, etaj 2, București

Mobil: 0737... click pentru a vedea nr

Telefon: 031.... click pentru a vedea nr

-->