"Casa ta e acolo unde poţi să visezi cu ochii deschişi" – Ion Cristofor.

cine suntem?

DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar din România care promovează exclusiv oferte rezidenţiale, de case și apartamente noi. Locuințele noi de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro beneficiază de prezentări detaliate, cu ajutorul tururilor virtuale, fotografiilor profesionale sau randărilor de cea mai bună calitate. Pe lângă promovarea ofertelor rezidenţiale, vrem să ne apropiem și mai mult de vizitatorii noşti, aşa că blogul va avea întotdeauna ştiri imobiliare proaspete, sugestii pentru amenajări interioare şi sfaturi despre arhitectură de la experţi. Te punem în legătură directă cu dezvoltatorii imobiliari sau cu reprezentanții exclusivi ai ansamblurilor rezidențiale pentru a-ţi cumpăra sau închiria casa ideală, iar prioritatea noastră este ca tu să găseşti locul unde poţi visa cu ochii deschişi. Ca orice echipă, lucrăm împreună pentru ca tu să obţii ceea ce-ţi doreşti. Avem aspiraţii înalte şi preocupări diferite, complexe, schimbătoare. Totuşi, valorile fiecăruia dintre noi se întâlnesc în puncte comune, căci altfel nu ne-am putea numi o "echipă". Care sunt, aşadar, valorile ce ne definesc?

 • Devotament

  Dedicare faţă de clienţi: informaţii corecte, complete şi interesante şi răspunsuri rapide.

 • Inovatie

  Întotdeauna găsim ceva nou pentru tine: acum beneficiezi de tururi virtuale şi fotografii profesionale.

 • Profesionalism

  Ne bazăm pe profesionalism şi experienţa în marketing online.

 • Ambitie

  Încercăm mereu să facem lucrurile mai repede, mai bine,
  mai captivante.

despre noi

Ce vei gasi pe www.dezvoltatorimobiliar.ro?* Oferte detaliate de vanzare / inchiriere de case si apartamente noi, direct de la dezvoltator, actualizate constant ce contin:


- Tururi virtuale pentru toate locuintele finalizate
- Poze reale ale fiecarei locuinte
- Schite
- Detalii despre dotari si finisaje
- Datele de contact de la biroul de vanzari ale ansamblului din care face parte locuinta respectiva
- Descrierea ansamblului residential din care face parte locuinta respectiva
- Adresa completa si pozitionarea pe harta a ansamblului din care locuinta face parte
- Datele de contact ale biroului de vanzari pentru fiecare ansamblu rezidential in parte
- Ultimele stiri din domeniile imobiliar, bancar, rezidential, etc…
- Idei si recomandari de amenajare a noilor locuinte
- Sfaturi si recomandari de la arhitecti cu experienta
- Pozitionarea pe harta a ansamblurilor rezidentiale


Prezentarea detaliata a fiecarui ansamblu rezidential:


- Tururi virtuale din interiorul fiecarui ansamblu rezidential
- Poze reale din cadrul ansamblului rezidential
- Descrierea locatiei
- Datele de contact ale biroului de vanzari din ansamblul rezidential
- Facilitatile oferite de ansamblul rezidential
- Oferta completa de locuinte din cadrul ansamblului rezidential


Prezentarea detaliata a fiecarui dezvoltator imobiliar:


- Scurta prezentare a dezvoltatorului imobiliar
- Prezentarea proiectelor rezidentiale construite de dezvoltatorul imobiliar

- De ce suntem confundati cu un dezvoltator imobiliar?
- Numele portalului poate crea confuzii. El a fost ales pentru ca prezinta ofertele de proiecte rezidentiale ale dezvoltatorilor imobiliari din Romania. Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro promoveaza ofertele de case si apartamente noi direct de la dezvoltator sau agentie.


Doresc sa cumpar sau sa inchiriez o locuinta prezentata pe www.dezvoltatorimobiliar.ro. Ce trebuie sa fac?


- Iti oferim doua variante pentru a contacta direct biroul de vanzari al ansamblului rezidential:
- Poti contacta telefonic un reprezentant de vanzari al ansamblului, folosind numerele de telefon afisate in partea dreapta a paginilor de oferte imobiliare,
- Poti folosi formularul de contact tot din partea dreapta a paginii si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant de vanzari al respectivului ansamblu rezidential
Daca esti dezvoltator imobiliar sau agentie imobiliara care reprezinta unul sau mai multe ansambluri rezidentiale si esti interesat de promovare pe www.dezvoltatorimobiliar.ro, ne poti contacta telefonic sau pe e-mail:

sales[at]dezvoltatorimobiliar.ro

0785.208.001

referinte
 • Linda Residence

  Linda Residence

  Adrian ANGHEL, Project Manager

  Echipa DezvoltatorImobiliar.ro ridică ştacheta în ceea ce priveşte promovarea online. Potenţialii cumpărători au acces la toate detaliile de care au nevoie, bine structurate pe site. Un punct forte îl constituie turul virtual al complexului, care dă posibilitatea informării exacte a celor interesaţi de achiziţie. Astfel, cei care ne contactează pentru detalii suplientare au deja o opinie bine formată, implicit ni se livrează doar lead-uri de o calitate ridicată. Relaţia cu echipa de la DezvoltatorImobiliar.ro este una foarte bună, sunt oameni tineri şi creativi, dar totodata extrem de serioşi şi tratează orice solicitare cu promptitudine maximă.

   

   

 • Corbeanca Forest

  Corbeanca Forest

  Andreea TĂTARU, Office Manager

  Pe o piaţă vastă şi în continuă expansiune, cea a ofertelor imobiliare, echipa care a iniţiat DezvoltatorImobiliar.ro a reuşit să promoveze concepte inovatoare, care vin în sprijinul clienţilor săi. Mă bucur că am început această colaborare şi sper să continuăm cu rezultate cât mai bune.

   

 • Cartierul Verde

  Cartierul Verde

  Bogdan Paicu, Expert Imobiliar (Private BROKER)

  Am interacţionat adesea cu oameni prezenţi în piaţa imobiliară din România, atât agenţi imobiliari cât şi particulari. Întrebarea tuturor celor prezenti în domeniul imobiliar este foarte simplă. Cum ne promovăm ofertele şi mai ales unde?! Răspunsul în zilele noastre este la fel de simplu. Lumea online este poate cel mai important lucru la ora actuală. Practic daca nu te faci văzut în lumea online iţi reduci considerabil şansele de a-ţi atinge scopurile.

  DezvoltatorImobiliar.ro este completare a tot ceea ce ştim deja despre lumea online. Este singurul portal de case şi apartamente noi care poate oferi o prezentare completă a ofertei imobiliare. Mă declar mulţumit de colaborarea cu echipa DezvoltatorImobiliar.ro şi le urez mult succes în continuare!

 • Prosper Residence

  Prosper Residence

  Florin Almaselu, Consultant Imobiliar

  Ce m-a atras să lucrez cu DezvoltatorImobiliar.ro? În primul rând colectivul, profesionişti, tineri, cu un background din domeniul publicităţii electronice, cu care am putut discuta punctual detalii privind promovarea. Înţelegerea, sunt foarte multe companii de publicitate pe piaţă, cu diverese oferte de promovare dar care nu reuşesc să îţi explice în funcţie de targetul zonei ce ţi se potriveşte cel mai bine pentru o publicitate eficientă. Profesionalism, deşi sunt foarte mulţi care pentru anumite servicii (cum ar fi tururi virtuale) te taxează separat, DezvoltatorImobiliar.ro a venit cu ideea originală să îşi facă un tipar de promovare a ofertelor iar în domeniul virtual o poză face mai mult decât o mie de cuvinte şi dacă mai este facută şi profesional încât să scoată în evidenţă exact ceea ce oferi tu, nu poate decât să te mulţumească. Punctuali, au menţionat termene şi nu s-a întâmplat nicioadată să decaleze. Şi nu în ultimul rând, şi cel mai important, cu cât au mai multe contracte cu dezvoltatorii cu atât promovează şi mai mult afacerea, nu se plafonează cu acelaşi buget chiar daca au contracte mai multe, deci sunt vizibili şi in contiună dezvoltare.

   

 • ADAMA

  ADAMA

  Alina NECULA, Head of Marketing & Sales 

  Prin colaborarea cu DezvoltatorImobiliar.ro, ne-am dorit să venim în întâmpinarea persoanelor care se află în căutarea unei locuințe într-un ansamblu rezidențial nou. Apreciem permanenta implicare a echipei de a dezvolta tool-uri noi pe site prin intermediul cărora vizitatorii pot afla cât mai multe detalii despre un proiect chiar din fața computerului. Un alt punct forte îl constituie și promptitudinea echipei în ceea ce privește actualizarea informațiilor despre proiecte.

   

 • Good Residence

  Good Residence

  Robert SIRBU, Expert Imobiliar (Private BROKER)

  Personal, portalul DezvoltatorImobiliar.ro m-a ajutat să-mi cresc numărul de vânzări, deoarece celelalte site-uri nu mai furnizează leaduri cum o făceau înainte.

  Leadurile de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt calificate. Clienţii văd proprietăţile (inclusiv tururile virtuale şi pozele profesioniste) şi se conving că sunt autentice, aşa că vin la vizionări.

  În concluzie, în ultimele şase luni s-au concretizat aproximativ 20 de vânzări de case din leadurile de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

  Urez succes în continuare echipei DezvoltatorImobiliar.ro şi sper să o ţină tot aşa.

 • Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca

  Curtea Domneasca

  Bogdan Paicu, Expert Imobiliar (Private BROKER)

  De cand am inceput promovarea pe www.dezvoltatorimobiliar.ro, am ramas placut surprins de numarul mare de clienti interesati de ansamblul nostru, veniti de pe acest portal. Am primit multe leaduri, atat prin telefon cat si pe e-mail, asa ca nu pot decat sa recomand cu caldura portalul dumneavoastra. V-ati tinut de cuvant si ne-ati livrat exact ce ati promis.

 • STYLE RESIDENCE 2

  STYLE RESIDENCE 2

  Anca Todiras - Marketing Manager

  Inainte de toate doresc sa felicit echipa dezvoltatorimobiliar.ro pentru ideea pe care a dezvoltat-o in ceea ce priveste promovarea online a ansamblurilor imobiliare. Au reusit sa vina cu un concept nou pe aceasta piata pe care l-au creionat si l-au implementat cu profesionalism, promptitudine si seriozitate inca de la bun inceput. Sunt aspecte foarte importante in orice colaborare, echipa dezvoltatorimobiliar.ro fiind de fiecare data prompta la cerintele noastre.

  Serviciile de calitate si pachetul de promovare oferit de acest portal se diferentiaza de tot ce este pe piata online, tururile virtuale aducand un plus din toate punctele de vedere. Executia acestora este de cea mai buna calitate si confera potentialilor cumparatori posibilitatea de a vizualiza apartamentele cu toate detaliile reale astfel incat isi pot creiona o idee despre produsul prezentat, anterior vizionarii. Un colectivul tanar ce reuseste de fiecare data sa vina cu idei noi, raspund intotdeauna cu promptitudine la toate solicitarile, sunt punctuali, creativi si dornici sa fie cei mai buni. Felicitari intregii echipe si mult succes in continuare!

   

 • Pareri vizitatori DezvoltatorImobiliar.ro

  Lelia Pîrlogeanu, vizitator DezvoltatorImobiliar.ro

  Informațiile de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt de actualitate și cuprind tot ce m-ar putea interesa. Vă mulțumesc și mult succes în continuare.

 • Cartierul Tamisa

  Cartierul Tamisa

  Nicu Dinu – Manager Cartierul Tamisa

  „Sincer, a fost o încercare și o aventură. Am zis „Haideți să încercăm, de ce nu?”. Mi-a plăcut foarte mult modul în care am interacționat cu DezvoltatorImobiliar.ro și, spre surprinderea plăcută a mea, pe care am transmis-o și multor colegi care acum sunt pe portal, am avut un feedback extraordinar din partea clienților.” 

 • Maria Rosetti 38

  Maria Rosetti 38

  Lucian Răcaru - Manager de Proiect Maria Rosetti 38

  Portalul dumneavoastră m-a ajutat în strategia pe care am conceput-o pentru promovarea proiectului imobiliar Maria Rosetti 38. A înțeles nevoile mele și ale dezvoltatorului pentru că la acest proiect a fost necesară un alt tip de promovare.”

 • Prohil Rezidential

  Prohil Rezidential

  Mihai Buliga, Manager General Prohil Rezidential

  „DezvoltatorImobiliar.ro s-a dezvoltat cu adevărat în ultimii ani. Cel puțin de când colaborăm, am cel mai bun feedback de pe acest portal, atât prin calitatea clienților, cât și prin numărul lor”.

 • Rin Nord Residence

  Rin Nord Residence

  Bogdan Balasa, Director Vanzari Rin Nord Residence

  „Avem o colaborare fericită cu portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Avem, de asemenea, lead-uri pe care le primim prin intermediul acestui portal. Suntem bucuroși și dorim să continuăm această
  colaborare.”

 • Trend Residence

  Trend Residence

  Alexandru Rădulescu, Director Vânzări Trend Residence

  „Este foarte interesantă varianta de interviu prin care potențialii noștri clienți ne pot descoperi. În rest, numai lucruri de bine”.

 • Coldwell Banker Romania

  Coldwell Banker Romania

  Gabriel Voicu – Director New Homes Division Coldwell Banker

  „Am avut încredere de la început în acest portal și am avut încrederea de a veni cu toate proiectele noastre.”

 • Cityland

  Cityland

  Cristina Boarnă - reprezentant Cityland

  „Ne place colaborarea cu DezvoltatorImobiliar.ro. Ne simțim bine cu voi și este o colaborare pe care o dorim pe termen foarte, foarte lung”.

 • Royal Holding

  Royal Holding

  Albert Ilies, CEO Royal Holding

  „Parteneriatul cu dumneavoastră a fost întotdeauna unul benefic. Am văzut că sunteți acolo, în față, lucru pe care vi-l dorim în continuare”.

 • Lukacs Edith - castigatoare concurs DezvoltatorImobiliar.ro

  Lukacs Edith

  Câștigătoare concurs DezvoltatorImobiliar.ro 

  „Portalul dumneavoastră este complex, cu foarte multe informații, atât ca și formă, cât și conținut. Oferă informații foarte valoroase celor care, pe viitor, doresc să își achiziționeze o locuință sau, dacă nu, să promoveze celorlalți prieteni.”

 • Maria Andrei - Coldwell Banker

  Coldwell Banker

  Maria Andrei - Project Manager New Homes Division

  „Consider că avem o colaborare fructuoasă, cu beneficii de ambele părți și sper să fie de durată”.

Linda Residence Corbeanca Forest Cartierul Verde Prosper Residence ADAMA Good Residence Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca STYLE RESIDENCE 2 Pareri vizitatori DezvoltatorImobiliar.ro Cartierul Tamisa Maria Rosetti 38 Prohil Rezidential Rin Nord Residence Trend Residence Coldwell Banker Romania Cityland Royal Holding Lukacs Edith - castigatoare concurs DezvoltatorImobiliar.ro Maria Andrei - Coldwell Banker
-->