TIOR

UpGround vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

UpGround vine la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanUpGround este unul dintre primele ansambluri rezidențiale care și-a ocupat deja un stand la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român.

Ansamblul rezidențial UpGround se află în nordul Capitalei și este o soluție ideală pentru cei care vor o locuință aproape de centrul comercial și de afaceri din zona Barbu Văcărescu. Apartamentele din ansamblul rezidențial UpGround se remarcă prin 3 dintre cele mai importante elemente care definesc conceptul de perfecțiune: confort, siguranță și raport foarte bun calitate-preț.

De ce a ales UpGround TIOR – Targul Imobiliar Online Român?

Astăzi, toată lumea este conectată permanent la tehnologie. De aceea, primul târg imobiliar la care am ales să participăm este și unicul Târg Imobiliar Online din România. TIOR ne oferă posibilitatea de a ajunge rapid și eficient la potențialii noștri clienți. Ne dorim să convingem vizitatorii târgului de beneficiile pe care le oferă stilul de viață propus de UpGround prin interacțiunea directă cu aceștia, afirmă Ionuț Nedelcu, Sales Manager UpGround.

Târg Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI