TIOR - Targul imobiliar care conteaza

27-09-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

TIOR -  Targul imobiliar care conteazaSingurul târg imobiliar care contează pentru tine în această toamnă este...de fapt în luna martie, mai exact de Mărțișor. De pe 1 până pe 8 martie, își deschide porțile cel mai important târg imobiliar din România și singurul Târg Imobiliar Online Român - TIOR.

Toamna a venit deja cu temperaturi scăzute, chiar sub media perioadei, iar ploile parcă au pus stăpânire peste București. Sigur mulți dintre voi nu vor să iasă din casă pe o asemenea vreme și mai mult decât atât să piardă ore în șir prin traficul din Capitală.

Totuși, vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR este posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casa sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Vor fi reduceri, oferte și concursuri pregătite special pentru vizitatorii care vor trece pragul online al târgului. Trebuie să știi că ansamblurile rezidențiale și nu numai, vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Totul pentru ca tu să iei cea mai bună decizie.

Târgul Imobiliar Online Român – TIOR este prezentat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai important portal de case și apartamente noi din România. Cum ajungeți la TIOR? Simplu! Intrați pe www.DezvoltatorImobiliar.ro și accesați secțiunea specială TIOR.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar ce contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.