TIOR

La TIOR - vorbesti online cu expozantii, oriunde te-ai afla

La TIOR -  vorbesti online cu expozantii, oriunde te-ai afla Îți cauți o locuință și vrei să scapi de aglomerația de la standuri, aglomerația din trafic și de timpul pierdut pentru căutarea locului de parcare? La TIOR – Târgul Imobiliar Online Român îți poți găsi locuința mult visată oriunde te-ai afla, iar în acest fel câștigi mai mult timp liber pentru tine.

Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR este posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. În plus, îl poți accesa direct de pe telefonul tău. Astfel, dacă ai o întrebare despre casa sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. Mai mult decât atât, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior.

Studiile de piață ImoResearch, realizate de DezvoltatorImobiliar.ro, au arătat că 97% dintre respondenți folosesc internetul atunci când vor să cumpere o locuinţă. În plus, multe persoane accesează site-urile de imobiliare de acasă, atât de pe laptop, cât și de pe tabletă sau telefon. Drept urmare, vrem să le satisfacem, timp de o săptămână, nevoia de a fi conectați, de oriunde, la ofertele rezidențiale, susţine Adriana Gheorghe, Marketing Manager DezvoltatorImobiliar.ro

Târg Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Dacă alegi să vizitezi TIOR, poți participa la concursuri, poți beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsești numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI