TIOR

ISG Residence II vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

ISG Residence II vine la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanISG Residence II - Parcul Carol este un alt ansamblu rezidențial care și-a ocupat deja un stand la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român. 

ISG Residence II - Parcul Carol este situat în sectorul 5, pe Strada Fabrica de Chibrituri, un loc perfect pentru cei care vor să fie aproape de un spațiu plin de verdeață. Complexul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol este alcătuit din 4 blocuri de locuințe (garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere), cu regim de înălțime P+8E+9R. Locuințele au suprafețe generoase, balcoane spațioase, sunt decomandate și complet finisate. Acestea pot fi achiziționate prin toate tipurile de credite bancare, inclusiv prin programul Prima Casă. Cei care își aleg o locuință în ansamblul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol, beneficiază de centre comerciale, loc de joacă pentru copii și o grădiniță. Mai mult decât atât, complexul Parcul Carol dispune de o parcare supraterană pe 2 niveluri.

Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI