Good Residence vine la TIOR – Targul Imobiliar Online

09-08-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Good Residence vine la TIOR – Targul Imobiliar OnlineGood Residence este un alt ansamblu rezidențial care și-a ocupat deja un stand fruntaș la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român.

Dacă vrei să scapi de aglomerația Capitalei, Good Residence este locul perfect unde poți găsi liniștea dorită. Aflat în zona de nord a Bucureștiului, ansamblul este situat în localitatea Balotești, din județul Ilfov. Acesta cuprinde peste 500 de case noi, împărțite în mai multe cartiere rezidențiale.

Cum poți ajunge la Good Residence? Accesul în complex se poate realiza din Băneasa (pe DN 1), din cartierul Aviației-Pipera (pe Șoseaua Pipera-Tunari) și din cartierul Colentina-Petricani-Șoseaua de Centură (pe Autostrada București-Ploiești). Toate casele se predau la cheie!

În primele 7 luni ale anului 2016, s-au vândut deja peste 50 de case, iar anul viitor ne-am propus vânzări duble. De câțiva ani ne promovăm doar online și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, am ales să participăm la TIOR pentru că este un concept nou pe piața imobiliară din România. Mai mult decât atât, colaborarea cu portalul DezvoltatorImobiliar.ro este foarte bună. Good Residence este format din șase cartiere de case care inspiră un stil de viață modern. Ne adresăm familiilor care vor să scape de gălăgia Capitalei, dar totodată să ajungă repede la locul de muncă, spune Robert Sîrbu, Business Strategy Manager la Good Residence.

Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.