TIOR

Gardena Residence, la TIOR - Targul Imobiliar Online Roman

Gardena Residence este printre primele ansamblurile rezidențiale care și-a ocupat deja un stand la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român.

Aflat în zona de sud a Capitalei, Gardena Residence are 55 de locuințe, formate din studiouri, apartamente de 2 camere dar și apartamente de 3 camere. Pe de altă parte, locul de parcare este oferit gratuit de dezvoltator.

Târg Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI