TIOR

Avantgarden 3 vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

Avantgarden 3 vine la TIOR – Targul Imobiliar Online RomânAvantgarden 3 este un alt ansamblu rezidențial care și-a ocupat deja un stand la TIOR - singurul Târg Imobiliar Online Român.

Ansamblul Avantgarden 3 este cel mai mare complex rezidențial din orașul Brașov. Acesta se află în zona de nord a Brașovului și beneficiază atât de acces rapid către centrul istoric, multiple facilități, cât și de o priveliște impresionantă spre munți. Ansamblul rezidențial Avantgarden 3 Brașov ocupă o suprafață de 18 hectare, unde se vor construi peste 3.500 de apartamente noi, în blocuri de 7, 8 şi 9 etaje, în 3 faze. Cei care aleg o locuință în acest complex beneficiază de mai multe facilități, cum ar fi: Complexul Paradisul Acvatic, Cinematograf Cityplex, Billa, Metro, Auchan City, Eliana Mall, Hornbach, grădinițe, clinici private și multe altele.

Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI