TIOR

Cele mai frumoase targuri de Craciun din lume (1) – Christkindlesmarkt (Nuremberg)

Cele mai frumoase targuri de Craciun din lume (1) – Christkindlesmarkt (Nuremberg)Va doriţi să petreceţi un concediu de iarnă de neuitat, într-unul din cele mai frumoase oraşe ale Europei? Atunci puteţi alege Nurembergul, din Bavaria. Aici se desfăşoară cel mai popular târg european de iarnă din Germania. În 2013 târgul s-a deschis în 29 noiembrie şi se va încheia în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Târgul de Crăciun, Christkindlesmarkt, din Nuremberg, are o istorie de aproape 400 de ani.

 

Evenimentul se organizează încă din anul 1628 şi este celebru pentru jucăriile de lemn, lucrate manual, pentru cârnaţii specifici zonei (Nuremberg Bratwurst) sau pentru vinul fiert (Gluhwein) şi turtă dulce cu miere, care se găsesc la tot pasul, în perioada sărbătorilor de iarnă şi nu numai.

 

La târgul de Crăciun, Christkindlesmarkt, puteţi vizita peste 180 de standuri, împodobite şi încărcate cu tot ce este nevoie pentru a serba unul dintre cele mai importante evenimente ale creştinismului.

 

Pe lângă târgul de Crăciun, nu trebuie să rataţi şansă să vedeţi şi restul atracţiilor turistice din Nuremberg, precum Palatul Imperial, Opera, Turnul de televiziune ori Castelul de pe colină.

 

Nuremberg este unul dintre oraşele din Bavaria încărcate de istorie, cu foarte multe clădiri care poartă pecetea perioadei medievale.

 

Biletul de avion Bucureşti – Nuremberg costă în jur de 200 de euro de persoană.

 

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI