TIOR

Zonele din Bucuresti cu cele mai scumpe apartamente noi si vechi

Zonele din Bucuresti cu cele mai scumpe apartamente noi si vechiLocuinţele din Bucureşti (fie că vorbim despre apartamente noi sau vechi) sunt cele mai scumpe din oraş în zona de Nord şi Centrală. Preţurile depăşesc 1.800 euro/mp util.

 

Dacă vrei să-ţi cumperi o locuinţă în Bucureşti şi te-ai orientat către zona de Nord sau către Centru, atunci că probabil ştii că ai nevoie de un buget foarte generos. Cele mai scumpe apartamente din blocurile vechi, dar şi din ansamblurile rezidenţiale ale capitalei sunt în zonele Aviatorilor, în Piaţa Victoriei şi în Kiseleff.

 

Studiul imobiliar care a furnizat aceste informaţii mai menţionează că diferenţele de preţuri dintre apartamentele din Nordul şi cele din Sudul oraşului sunt de 33%, în favoarea primelor. Totuşi, tendinţa care apare în piaţă este de scumpire pentru apartamentele din Sud, în timp ce locuinţele din Nord se ieftinesc uşor.

 

Acum, apartamentele cele mai scumpe din oraş sunt la vânzare la preţuri de până la 2.000 euro/mp. Ponderea pe tipuri de locuinţe confirmă şi rezultatele studiului ElQual, de la Târgul Naţional Imobiliar. Apartamentele de 2 şi 3 camere sunt cele mai numeroase în piaţă.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI