TIOR

Zona Tineretului, tot mai atractiva pentru dezvoltatori

Zona Tineretului, tot mai atractiva pentru dezvoltatoriCentrul Bucureştiului a încetat să mai fie sperietoare pentru dezvoltatorii imobiliari. Numărul de ansambluri rezidenţiale construite aici a crescut constant de la venirea crizei, iar preţurile au devenit mult mai accesibile. Spre exemplu, în zona cartierului Tineretului au explodat practic ofertele de locuinţe în blocuri noi.

 


1. Zona Tineretului, priză excelentă la clienţi


Zona Tineretului a cunoscut o dezvoltare foarte mare pe segmentul rezidenţial. Preţurile au coborât, aşa că bucureştenii au început să aleagă tot mai multe locuinţe noi în această zona. Oferta este şi ea foarte bogată.

 

Spre exemplu, în ansamblul rezidenţial Amfiteatru Residence, din zona Tineretului, se vând 140 de locuinţe noi, de la garsoniere până la apartamente de 3 camere. Complexul de apartamente noi din Tineretului este situat în apropiere de intrarea în Parcul Tineretului, unul dintre cele mai mari parcuri ale Capitalei. Dotările şi finisajele apartamentelor sunt la standarde înalte de calitate, iar poziţionarea ansamblului este una excelentă.

 

Pentru cine doreşte un apartament în blocuri noi din Tineretului, poate alege şi imobilul Împăratul Traian, aflat mai aproape de staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. Locuinţele se vând la preţuri excelente, sunt complet finisate şi au avantajul apropierii de numeroase facilităţi, precum grădiniţe, şcoli, parcuri sau centre comerciale.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI