Zidul Berlinului, transformat in ansamblu rezidential de lux

02-01-2015 / Blog rezidential

Zidul Berlinului, transformat in ansamblu rezidential de luxZidul Berlinului, unul dintre cele mai marcante simboluri ale Războiului Rece, a fost “transformat” într-un ansamblu rezidenţial de lux. Pe locul acestuia s-a construit un impozant bloc de apartamente noi.


Dezvoltatorii imobiliari din capitală Germaniei, au considerat de mare interes zona din apropiere de Zidul Berlinului, astfel încât au decis să construiască aici un ansamblu rezidenţial de lux. Pe zona galeriei din partea estică a simbolului Războiului Rece, Zidul Berlinului, aceştia au ridicat un bloc de apartamente noi, de 36 de metri pătraţi, sacrificând astfel o porţiune din Zid.


Lucrările au început încă din anul 2013 şi au înfuriat o mare parte din locuitorii Berlinului, care au protestat împotriva demolării Zidului.


Zidul Berlinului a fost unul dintre cele mai importante simboluri ale .Războiului Rece. Construcţia a fost finalizată pe 13 august 1961, iar 28 de ani mai târziu, în 1989, barieră ce separă Berlinul Occidental de Republica Democrată Germană a fost distrusă.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.