TIOR

Week-endul 15-17 aprilie 2016, dedicat TNI!

Week-endul 15-17 aprilie 2016, dedicat TNI!Târgul imobiliar al lunii aprilie, TNI, va începe vineri, 15 aprilie 2016, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Pe durata celor 3 zile ale evenimentului, vizitatorii vor putea găsi numeroase oferte de case și apartamente noi, spații comerciale și terenuri, din București, Ilfov, Brașov, Constanța, Cluj, Valea Prahovei și din alte zone ale țării! Și cel mai mare portal cu oferte de locuinte noi din ansambluri rezidențiale din Romania, DezvoltatorImobiliar.ro, va fi prezent, ca partener al TNI!

Prima Casă continuă să fie regina creditării imobiliare din România!

Ca de fiecare dată în ultimii ani, locuințele din ansamblurile rezidențiale prezente la Târgul Național Imobiliar se vor încadra, în mare parte (peste 70%) în bugetul pentru programul Prima Casă. După cum am aflat săptămâna trecută, programul Prima Casă va fi exclus din legea dării în plată.

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment, atât la dezvoltatorii și agențiile ce prezintă oferta imobiliară, cât și la sursa de finanțare, instituțiile financiar-bancare, într-un singur loc, Palatul Parlamentului Sala Unirea. Astfel viitorii proprietari economisesc timp, energie și le este facilitat procesul de analiză și comparare a ofertelor din piață, fiind consiliați de specialiști în domeniu.

Case și apartamente în tot Bucureștiul, de la Nord la Sud, la TNI!

Aproximativ 3.200 de locuințe vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureștiului, potrivit unui studiu realizat de către Coldwell Banker Affiliates of Romania. „Cea mai mare pondere a acestor locuințe, 66% (aproximativ 2.200 de unități), este reprezentată de locuințe destinate clasei medii, amplasate în zone precum Aviației și Băneasa în timp ce aproximativ 25%, adică peste 700 de unități, sunt locuințe premium și de lux, amplasate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu.”, susțin oficialii Coldwell Banker Romania, care vor fi prezenți la TNI cu proiectele lor din capitală, inclusiv cele din Nordul orasului.

Segmentul locuințelor premium înregistrează, de asemenea, o creștere semnificativă a dezvoltării, peste 1.000 de locuințe urmând a fi predate în acest an. Cea mai mare parte a acestora, aproximativ 750 de unități, vor fi livrate în zonele ultracentrale, Dorobanți și Floreasca – Barbu Văcărescu, se arată în studiul realizat de partenerul TNI - Coldwell Banker Affiliates of Romania.

De asemenea, si oferta de locuinte din Sudul Bucurestiului va fi foarte bogată. De altfel, cererea pentru case și apartamente în această zonă a Capitalei a fost foarte mare in ultimele luni. Berceni Rezidential este una dintre agențiile imobiliare prezente la Târgul Național Imobiliar, ce promovează locuințe în zona de Sud a Bucureștiului.

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar TNI au acces la informații concrete despre expozanții evenimentului și ofertele acestora chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului. Astfel vă puteți pregăti vizita la TNI printând și marcând standurile de interes pentru Dumneavoastră. Pentru LISTA EXPOZANȚILOR TNI, SCHEMA SPAȚIULUI EXPOZIȚIONAL, prețuri și oferte concrete puteți accesa site-ul evenimentului: www.targulnationalimobiliar.ro.

DezvoltatorImobiliar.ro, partener al Târgului Național Imobiliar

Ca de fiecare dată în ultimii 3 ani, portalul DezvoltatorImobiliar.ro este partener al TNI. Între 15 şi 17 aprilie 2016, la Târgul Naţional Imobiliar, desfăşurat la Palatul Parlamentului, Sala Unirea din Bucureşti, puteţi găsi toate ofertele de case şi apartamente noi promovate de către DezvoltatorImobiliar.ro. În plus, v-am pregătit şi alte surprize, pe care le puteţi descoperi la evenimentul imobiliar TNI!

Un punct de interes pentru fiecare ediţie a TNI este studiul imobiliar ImoResearch, realizat de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă, ElQual, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro. Ultimele astfel de cercetări au relevat rezultate foarte interesante cu privire la evoluţia pieţei imobiliare, aşa că sunt toate motivele ca şi cel din luna aprilie să vă capteze interesul!

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI