Vrei sa cumperi prin rate la dezvoltator? Vezi oferta de locuinte de pe www.dezvoltatorimobiliar.ro!

11-09-2014 / Blog rezidential

Vrei sa cumperi prin rate la dezvoltator? Vezi oferta de locuinte de pe www.dezvoltatorimobiliar.ro!Vrei să cumperi o casă sau un apartament nou şi te-ai gândit să o faci cu ajutorul ratelor la dezvoltator? Vezi întreaga ofertă de locuinţe de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, care se pot achiziţiona prin rate la dezvoltator!

 

Ansambluri rezidenţiale de apartamente care se vând şi prin rate la dezvoltator

 

Apartamente în Titan


Ansamblurile rezidenţiale de apartamente din Titan sunt printre cele mai populare şi mai bine vândute din Bucureşti. Evocasa Armonia, Evocasa Armonia şi Edenia Titan, construite de către dezvoltatorul imobiliar de renume, Adama, sunt printre acestea şi au la vânzare locuinţe care se pot cumpără şi prin rate la dezvoltator.


Apartamente în Băneasa


Ansamblul rezidenţial Park Residences 5 oferă apartamente în Băneasa care se vând şi prin rate la dezvoltator. Complexul este format din 128 de locuinţe, împărţite în 4 corpuri de clădire.


Apartamente în Iancului


Unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Evocasa Selecta, propune clienţilor apartamente în Iancului, la cele mai înalte standarde de calitate, disponibile şi prin rate la dezvoltator.


Apartamente în Pantelimon


Linda Residence este un complex rezidenţial de apartamente în Pantelimon, în apropiere de Cora. Locuinţele de aici au preţuri de vânzare începând de la 38.000 de euro şi se vând şi prin rate la dezvoltator.


Apartamente în Rahova


Ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence Rahova este unul dintre cele mai mari complexuri rezidenţiale din zona de Sud a Bucureştiului. Printre modalităţile de cumpărare ale locuinţelor de aici se numără şi ratele la dezvoltator.


Apartamente în Vitan


Apartamentele din Vitan au un raport calitate-preţ foarte bun şi de aceea au o priză excelentă la public. Cei care doresc să cumpere o locuinţă prin rate la dezvoltator în Vitan pot alege complexul rezidenţial Rin Grand Residence sau InCity Residences.


Apartamente în Bragadiru


Un ansamblu rezidenţial din Ilfov, Adoră Urban Village, are la vânzare apartamente în Bragadiru, disponibile şi prin rate la dezvoltator.


Apartamente în Otopeni


Cei care doresc un apartament în Otopeni şi s-au gândit la modalitatea de finanţare prin rate la dezvoltator au la dispoziţie locuinţele din complexul rezidenţial Rin Nord Residence. Ansamblul oferă foarte multe facilităţi, precum restaurante, water park, terenuri de sport, săli de evenimente şi locuri de parcare.


Apartamente în Voluntari


Băneasa 1, un ansamblu rezidenţial cu apartamente din Voluntari, promovează locuinţe care se vând şi prin rate la dezvoltator.

 

Apartamente în Brașov

 

Vrei un apartament în Brașov, pe care sa-l cumperi cu rate la dezvoltator? Avantgarden 3 este cea mai bună alegere!


Ansambluri rezidenţiale de case care se vând şi prin rate la dezvoltator


Case în Domneşti


Hera Residence şi Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească îţi oferă case noi, în judeţul Ilfov, localitatea Domneşti.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.