TIOR

Vrei sa cumperi o locuinta? Ce veste buna anunta INS

Vrei sa cumperi o locuinta? Ce veste buna anunta INSInstitutul Naţional de Statistică dă o veste excelentă celor care doresc să cumpere o locuinţă. Volumul lucrărilor de construcţii rezidenţiale a crescut cu aproape o treime în acest an, comparativ cu anul trecut.

 

Clădirile rezidenţiale s-au înmulţit cu peste 31% în România, în perioada 1 ianuarie - 31 septembrie 2014, faţă de 1 ianuarie – 31 septembrie 2014. În contrast, volumul lucrărilor de construcţii per ansamblu a avut un declin de 10,8% în aceeaşi perioada. Lucrările de construcţii inginereşti au scăzut cel mai mult, cu 26%.

 

Comparativ cu luna august 2014, în septembrie volumul lucrărilor rezidenţiale a avut un avans de 19%, lucru ce înseamnă că interesul dezvoltatorilor imobiliari pentru România este în creştere.

 

Cele mai multe case şi apartamente din România se construiesc în zona Bucureşti-Ilfov, unde numărul autorizaţiilor pentru construcţii rezidenţiale este în creştere constanţa în ultimii ani. Doar în primele 9 luni din 2014 s-au înregistrat 4.721 de autorizaţii pentru construcţii de locuințe noi în Capitală şi în Ilfov, cu 35% mai multe faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI