TIOR

Vrei o locuinta noua? Mai sunt 15 zile pana la targul imobiliar tIMOn

Vrei o locuinta noua? Mai sunt15 zile pana la targul imobiliar tIMOnMai sunt 15 zile până la tIMOn, unul dintre cele mai mari târguri imobiliare din România. Între 22 şi 25 octombrie 2015, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va avea loc evenimentul imobiliar, la care va fi prezent, din calitatea de expozant, şi portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

 

Târgurile imobiliare se succed foarte rapid în România. La doar o lună de la sfârşitul Târgului Naţional Imobiliar, de la Palatul Parlamentului, va începe tIMOn, eveniment la care participă dezvoltatorii imobiliari şi companiile imobiliare. De asemenea, portalul DezvoltatorImobiliar.ro va fi prezent din calitatea de expozant şi va aşteaptă cu multe surprize.

 

Despre tIMOn, unul dintre cel mai importante evenimente imobiliare din România

 

La prima ediţie tIMOn din anul 2015, desfăşurată în luna aprilie, au fost prezente peste 250 de ansambluri rezidenţiale, cu peste 15.000 de apartamente şi case noi în oferta. 50 de proiecte rezidenţiale erau poziţionate în centrul Bucureştiului. De asemenea, au fost prezente şi 4 bănci, cu oferte de creditare foarte variate.

 

Valoarea totală a locuinţelor promovate la tIMOn a depăşit 750 milioane euro, la un preţ mediu de 50.000 euro pe unitate locativă. Târgul imobiliar a beneficitat de numeroase oferte exclusive şi lansări în premieră.

 

Vizitează standul DezvoltatorImobiliar.ro şi descoperă locuinţa pe care ţi-ai dorit-o!

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, deschizătorul de drumuri din piaţa de locuinţe noi prin lansarea promovării proiectelor rezidenţiale şi a locuinţelor noi ale dezvoltatorilor şi agenţiilor, cu ajutorul tururilor virtuale, va fi prezent în premieră la tIMOn. Vizitatorii târgului se vor putea înscrie la un concurs ce are ca premiu o maşină de spălat Arctic şi vor putea alege o locuinţă din cele peste 1.000 de oferte , din 82 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Sibiu şi Braşov.

 

DezvoltatorImobiliar.ro este portalul cu cea mai rapidă ascensiune din piaţa rezidenţială. Acesta a fost lansat în luna aprilie 2013 şi a crescut rapid, datorită prezentării profesioniste a proiectelor rezidenţiale şi a locuinţelor din ţară. Tururile virtuale ale acestora sunt noutatea absolută pe care portalul a adus-o în ceea ce priveşte promovarea ansamblurilor rezidențiale. De asemenea, pe DezvoltatorImobiliar.ro puteţi găsi poze profesionale ale ansamblurilor şi locuinţelor, schiţe detaliate şi informaţii complete despre locaţia, facilităţile şi beneficiile fiecărui complex rezidenţial în parte și a locuințelor.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI