TIOR

Vrei o casa in Nordul capitalei? Iata o veste buna!

Vrei o casa in Nordul capitalei? Iata o veste buna!Ştim cu toţii că în zona de Nord a Bucureştiului, în ultimii ani au predominat construcţiile de ansambluri rezidenţiale de case. Întrucât cererea este în continuă creştere, stocul de case este în scădere. În întâmpinarea acestui lucru vine dezvoltatorul imobiliar Atlantis România, care anunţă extinderea cu 30 de vile a proiectului său din Corbeanca, Omnis Residence.

Ansamblul rezidenţial din Corbeanca, Omnis Residence, va fi extins cu 30 de case noi, a declarat Despina Ponomarenco (membru fondator al agenţiei Camino, cea care se ocupă de vânzările din proiect), pentru DezvoltatorImobiliar.ro. Astfel, pe lângă cele 20 de vile deja finalizate potrivit Atlantis România, vor mai fi construite încă 30 de unităţi, aşa că întregul complex va găzdui 50 de locuinţe.

Omnis Residence cuprinde până acum 3 tipuri de case noi şi, la cerere, vor mai putea fi construite şi alte unităţi locative. Preţurile pornesc de la 116.900 euro. Pentru mai multe informaţii despre planurile referitoare la ansamblul rezidenţial din Corbeanca, puteţi viziona interviul video realizat de echipa DezvoltatorImobiliar.ro la târgul Project Expo.

Vizitează DezvoltatorImobiliar.ro şi găseşte-ţi casa dorită!

Dacă sunteţi interesaţi să cumpăraţi case noi în ansambluri rezidenţiale din zona de Nord a Bucureştiului, puteţi găsi pe DezvoltatorImobiliar.ro oferta completă de locuinţe. Spre exemplu, unul dintre cele mai cunoscute ansambluri rezidenţiale din zona este Good Residence, din Baloteşti, unde preţurile caselor pornesc de la 77.000 euro. Tunari Nord este alt ansamblu rezidenţial de case prezent şi pe DezvoltatorImobiliar.ro (preţuri de la 94.900 euro), la fel ca şi Cerul Vlăsiei, din Moara Vlăsiei.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI