TIOR

Vista Development construieste un ansamblu de lux in Voluntari

Vista Development construieste un ansamblu de lux in VoluntariCompania Vista Development va lansa un ansamblu rezidențial de lux, în Voluntari. Investiția totală va fi de 2,5 milioane de euro.

 

După intrarea pe piața complexurilor rezidențiale din România cu proiectul Vista Rezidențial Concept, compania de dezvoltare imobiliară Vista Development are planuri mari. Aceasta a început construcția la data de 1 noiembrie, la un nou ansamblu rezidential, din Voluntari (pe Strada Erou Iancu Nicolae). Termenul de finalizare al proiectului este de 6 luni.

 

Vista Exclusive Concept – complex de vile premium

 

Noul complex rezidențial al celor de la Vista Development va purta numele de Vista Exclusive Concept. Acesta va fi alcătuit din 7 vile, complet utilate, finisate și mobilate, ale căror prețuri sunt de 550.000 de euro (incluzând TVA-ul). De asemenea, în preț este inclus și un garaj închis, cu 2 locuri de parcare.

 

Zona în care se vor construi noile locuințe va pune la dispoziție locatarilor magazine, centre de fitness, spații verzi, iar în apropiere se află un mare centru comercial: Complexul Băneasa.

 

Despre Vista Development

 

Compania Vista Development este controlată de către Florea Diaconu și Alessio Karkhi, doi oameni de afaceri importanți.

 

De curând, aceștia au lansat un amplu proiect imobiliar, în zona de Sud a Bucureștiului, Vista Rezidențial Concept. În total se vor construi peste 1.000 de apartamente noi și peste 100 de spații comerciale.

 

Vista Development a anunțat și demararea altor proiecte imobiliare, în alte țări europene.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Voluntari!

 

Sursa foto: vistadevelopment.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI