TIOR

Vinorama, chirias de renume la parterul ansamblului rezidential Domenii Park

Vinorama, chirias de renume la parterul ansamblului rezidential Domenii ParkMagazinul online de vinuri, Vinorama, a inaugurat primul boutique chiar la parterul ansamblului rezidenţial Domenii Park, din Bucureşti. Producătorul va oferi peste 200 de tipuri de vinuri şi va organiza degustări în mod regulat.

 

Ansamblul rezidenţial Domenii Park, din zona Domenii, are un chiriaş de renume la parter: producătorul de vinuri Vinorama. Aici, cei pasionaţi de băuturi alese pot savura vinuri de Bordeaux, Rioja, Chianti, Weinviertel, Chabli sau Barolo, din toate colţurile Europei. “Am ales proiectul Domenii Park pentru că împărtăşim valori comune. Magazinul Vinorama se adresează celor care pun preţ pe calitate, tradiţie şi pasiune şi iau decizii bine documentate”, au declarat oficialii companiei Vinorama, recunoscută pe plan mondial pentru calitatea produselor comercializate.

 

Ansamblul rezidenţial Domenii Park, inspirat din Parisul anilor '90

 

Complexul rezidenţial Domenii Park a fost construit de compania Cyrom Investment. Ansamblul este alcătuit din 63 de apartamente, pentru care s-au investit 16 milioane de euro. Ana-Maria Nemtanu, director vânzări şi marketing Domenii Park, a declarat că proiectul a fost inspirat din Parisul anilor '90, pentru că în acea perioadă locuitorii capitalei Franţei se mutau din vilele de la periferie înapoi în oraş, în locuinţe de calitate premium, foarte spaţioase. Reprezentanta complexului a mai precizat că ritmul de vânzări în Domenii Park a fost unul constant, fără mari fluctuaţii.

 

La sfârşitul lunii mai 2014, ansamblul rezidenţial Domenii Park era vândut în proporţie de 80%. Disponibile mai erau 5 studiouri, 4 apartamente de 2 camere, 4 apartamente de 3 camere şi un apartament de 4 camere. Locuinţele au suprafeţe cuprinse între 63 şi 283 de metri pătraţi.

 

Ansamblul rezidenţial Domenii Park dispune şi de spaţii comerciale. La parter, locatarii au acces la un supermarket Mega Image, la restaurantul Kunnai şi la boutiq-ul Vinorama.

 

La nivelul subteran al complexului Domenii Park, realizat de firma de arhitectură Vlad Simionescu & Associates, sunt disponibile 94 de locuri de parcare, spaţii tehnice şi 22 de boxe.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI