Vezi unde se afla cele mai ieftine apartamente din Bucuresti

14-06-2015 / Blog rezidential

Vezi unde se afla cele mai ieftine apartamente din BucurestiZona de Sud a capitalei cuprinde cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. 44.063 euro era preţul mediu de vânzare pentru apartamentele din acest punct cardinal al oraşului.

 

După cum ne aşteptam, zona de Sud a capitalei are cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. Comparativ cu Nordul oraşului, unde preţul mediu pentru apartamente din Bucureşti era de 65.651 după primele 3 luni ale anului 2015, în Sud preţul este cu peste 20.000 euro mai mic. În Estul Bucureştiului, locuinţele aveau un preţ mediu de vânzare de aproape 49.000 euro, iar în Vest de 46.524 euro. În Centrul oraşului, apartamentele erau la vânzare la preţul mediu de 65.225 euro.

 

Cât putem negocia pentru apartamente din Bucureşti?

 

Marjele de negociere pentru apartamente din Bucureşti sunt de aproximativ 2,7%. Esta prima dată după mai multe luni în care acest indicator coboară sub 3%. Totuşi, pentru locuinţele din Nordul capitalei, marja de negociere este apropiată de 4%, şi datorită faptului că preţurile de vânzare sunt cele mai mari din Bucureşti.

 

Sursa – studiu ASE

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.