TIOR

Vezi noile ansambluri rezidentiale de pe DezvoltatorImobiliar.ro

DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îți poți găsi locuința mult visată. Pentru că ne dorim să cunoști toate ofertele de pe piață, îți prezentăm noile ansambluri rezidențiale intrate pe portalul nostru: Imola Residence, Sisești 42 și Mihai Bravu Metrou.

Imola Residence

Acest ansamblu se află în partea de sud a capitalei, pe strada Speranței din Popești Leordeni, județul Ilfov. Este soluția perfectă pentru cei care vor să-și găsească o locuință aproape de sudul Capitalei. Imola Residence este format din nouă case cu 4 camere, de tip duplex. Cei care își aleg aici o locuință trebuie să știe că au acces la mijloacele de transport dar și la zone comerciale. Mai multe detalii despre acest complex, găsiți pe pagina Imola Residence de pe portalul nostru.

Sisești 42

Ansamblul rezidențial Sisești 42 oferă o gamă variată de apartamente care se pliază perfect pe nevoile unei familii. Acesta se află în zona Băneasa din București pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. În complexul Sisești 42 sunt în total 38 de apartamente, dintre care: 18 apartamente de 2 camere și 20 apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest complex, găsiți pe pagina Sisești 42 de pe portalul nostru.

Mihai Bravu Metrou

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Metrou se află în cartierul Vitan din București, la intersecţia bulevardelor Mihai Bravu şi Splaiul Unirii și la mai puțin de un minut de stația de mtrou Mihai Bravu. Puteți alege între apartemante de 2 sau 3 camere. Vrei să afli mai multe despre acest complex rezidențial? Întră pe pagina ansamblului Mihai Bravu Metrou de pe portalul nostru.

Nu uitați că în martie, puteți vizita TIOR - singurul Târg Imobiliar Român. Acesta va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare.

Mai multe detalii găsiți pe pagina TIOR.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI